Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, prosím o radu. Kde koupím kvalitní bio přírodní kosmetiku? Prosím jen o doporučení specializovaných obchůdků, příp. e-shopu, ne drogerka. Děkuji moc!
Ahoj, za mě teda rozhodně doporučím shop https://www.milujubio.cz. Já osobně tam beru zn. benecos, ale i ty ostatní značky mají skvělé. Mají širokou nabídku, určitě si vybereš. Hlavně je to zaručená kvalita!
Já jsem se na ty stránky dívala a mají moc pěkné i ty balíčky. Myslíš, že na vánoce je rozšíří? Jako myslím nabídku těch balíčků.
Tak to nevím, zkus jim napsat na podporu, ale nebylo by to od věci. myslím, že mám ve svém okolí hned několik ženských, co by ty balíčky ocenily :)
Já nakupuji přírodní kosmetiku coslys a je výborná. Mohu doúporičit tento shop www.2nature.cz
Ahoj, pokud hledáte kvalitní bio kometiku, pak za mě můžu doporučit shop https://www.milujubio.cz/. Osobně jsem si nejvíc oblíbila Benecos, ale mají i tam i jiné značky. Stačí si vybat.
A bereš od toho Benecosu i tu dekorativní kosmetiku? :) Mě by zajímalo, jak je odolná a jak je taky šetrná k pleti?
Ano ano, já ji kupuju protože je šetrná k pleti, což já potřebuju. Nicméně nejlepší mají ty rtěnky. Nikde jsem zatím nenarazila na takovou kvalitu, co vydrží.
Já taky nakupuju na miluju bio, ale pleťovou kosmetiku beru tu od značky Urtekram. ta mi sedí nejvíc. Ale jinak tuhle beru dekorativní kosmetiku :)
Ahoj já můžu doporučit www.bioneeds.cz. Naprosto jsem u nich propadla značce Navia a Nobilis Tilia :-)*5* Nakupuji tam dokonce už asi rok? a nastřádala jsem si u nich i větší věrnostní slevu.
Jáý velmi ráda nakupuji z 2nature mají tam velký výběr přírodní koymetiky a eko čistících přostředků do domácnosti. Používám a spokojenost :-)
Holky slyšela jsem o bio kosmetice Pravaja. Zkoušela to některá z vás je opravdu tak dobrá. Přemýšlela jsem právě , že začnu použivat kosmetiku bez chemie ta je teď všude. :-(
Na vánoce jsem dostala balíček s vlasovou kosmetikou Natura Siberica a jsem překvapená jak parádně se mi po kondicionéru rozčesávají vlasy, mám vlnité vlasy a málo který mi vlasy rozčesal bez škubání vlasů!
Ivo co to je za kosmetiku tu neznám, dlouho hledám nějaký dobrý balzám na vlasy, abych si konečně neškubala vlasy.
Je to kosmetika Natura Siberica je přírodní ;-)
Pokud hledáš kvalitní vlasovou kosmetiku, tak osobně za mě doporučím kosmetiku zn. Urtekram. Ta je výborná. Já používám tu řadu proti lupů a super. Pokud ji nechceš kupovat na netu, pak si zajed do Globusu, tam ji mají taky.
Ahojky, já osobně ti doporučím woldoshop.cz. Mají tam kosmetiku, ale osobně doporučím doplňky stravy. Hlavně vitamínová sera mají super.
A jaké produkty od nich máš? A co účinky, spokojená?
Já jsme objevila přírodní kosmetiku teprve nedávno a jsem moc spokojená. Nakupuji si již většinu produktů z přírodní kosmetiky.
Jaké produkty? Klasickou kosmetiku i dekorativní? Taková ani není ne?
Ano, nakupuji na Notino. Hodně ráda tam beru Heimish na čistění pleti a krém.
Tuto kosmetiku neznám, ale kouknu na ní. Já mám problém s pletí a potřebuji kvalitu.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.