Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky, poradíte někdo, kde koupit levně oblečení pro děti? Děkuji
Děkuji za tip, mrknu na to. A asi vyzkouším nějaký kousek.
Kupuji na www.crawler-shop.cz Mám ráda jejich kamaše, overaly a body pro syna.
Na kterých stránkách prosím? Chtěla bych se podívat na ověřené.
Na internetu objednávám. A vždy sedí skvěle.
Já třeba kupuji dětem merino oblečení a to kvalitní je.
A kde ho kupuješ?
Nevím jestli to přijde jenom mně, ale to značkové oblečení se dětem absolutně nevyplatí kupovat, protože je drahé a kvalita bohužel katastrofální ..
Jo to je ono. Rozhodně se vyplatí tam zajet! Ceny jsou tam mnohem příznivější, než jinde. Fakt se tam mrkněte.
Kam chodíte ve freeportu kupovat děckám oblečení ?
Tak třeba do Terranovi :-) Ve Freeportu jsem byla min pátek, měli zase velké slevy. Tak jsem nakoupili ve velkém a nejen v Terranově.
Online učitel matematiky. Krok za krokem vás postupně provedeme od lehkých příkladů až po ty složité. S námi se již nemusíte bát další hodiny matematiky. Pouze nyní, zavádějící ceny! Navštivte nás na www.matematikaza1.cz
Dám sem odkaz na dětské oblečení, spíše sportovní, nepatří zrovna k nejlevnějším, ale mají opravdu kvalitní věci www.outdoorbaby.cz
Taky doporučuji freeport. Ať už pro sebe, pro muže nebo pro děcka tak vždycky tu seženu strašně moc značkovejch hadrůů skoro za pusu. 70% slevy třeba na značkový oblečení to je prostě paráda
U jakých značek můžu ve freeportu tak velké slevy najít?
Mrknite se např. tady http://www.freeport.cz/letni-vyprodeje-na-freeportu-jiz-od-9-cervna
Děkuji, dívala jsem se že když se tam zaregistruju a budu ve VIP Clubu tak že jsou tam potom ještě další slevy tak jsem si udělala rovnou i registraci
Ano to je pravda, taky mám registraci ve freeportu
Kde se můžu do toho freeportu zaregistrovat?
Ahojky, registraci si můžete udělat normálně tady http://www.freeport.cz/registrace
Tak to děkuji velmi... dosti se mi to centrum zalíbilo
Mají ve Freeportu i hračky pro děti?
Jistě ve freeportu seženete i hračky pro děti
A jaké obchody s hračkami tam najdu? A je možné si najít zboží co se v tom daném obchodě nachází i na stránkách někde?
Například tam je Pompo což je celkem známý obchod s hračkami. Jinak zboží na stránkách freeportu některé najít možné je i s cenami
No vidíte, děkuji. Tak si projdu stránky a uvidím co tam najdu a nenajdu:)
Určitě, jinak ode dneška do 29. května jsou v Nike factory store 30% slevy :-) to sice není obchod s hračkami ale pokud tam pojedete někdy do 29. tak třeba se vám to info bude hodit:)
No to určitě, děkuji moc :)
Pěkný den, já mám ráda nakupy v obchodech, musím oblečení před koupí vidět. Eshop Tinky.cz znám od kamarádek, hodně často tam nakupují a jsou moc spokojeny.
Taky jezdím občas do toho centra, ale pokud si mohu vybrat, volím radši nákupy na internetu. Eshop Tinky.cz znám od kamarádky, ráda tu nakupuje a je moc spokojena. A já ho mohu taky doporučit, oblečení je tu pěkné a kvalitní.
Ahojky, já taky hodně nakupuji v eshopech. Nemám moc ráda fronty a nervózní lidi v obchodech. Jeden oblíbený eshop nemám, vždycky nakupuji tam, kde se mi něco líbí. Tinky.cz už jsem taky vyzkoušela a bya jsem moc spokojena. Zrovna nedávno jsem tam malé koupila tyto šatičky https://tinky.cz/detske-obleceni/saty-sukne-overaly/dany-dzinove-saticky-vel-104.
Zkus se mrknout na www.outdoorbaby.cz. Mají moc hezké oblečení a doplňky pro děti.
Pěkný večer, nákupy na eshopu jsou pro mě jasná volba. Ceny jsou tu opravdu výhodnější než v obchodech. Na eshop Tinky.cz jsem už taky narazila a byla jsem s ním moc spokojena. Mají tu bohatou nabídku věcí pro děti, od plenek přes kosmetiku k oblečení, hračky, atd.
Jezdíte na nákupy do tady toho centra? http://www.freeport.cz/ Jakou máte zkušenost?
Do centra Freeport jezdím kupovat oblečení nejenom děckám ale i sobě, jezdím tam hrozně ráda, protože nakoupím za vynikající ceny
Ahojky,ve freeportu jsem párkrát byla. Mě se tam líbilo moc.Hlavně nákupy oblečení v těch se vyžívám,zvlášť při těch slevách tam
Také jezdím strašně ráda do Freeportu.Jen to mám bohužel celkem daleko :( Ale jednou až dvakrát d o roka se mi tam podaří dostat a to je potom útok na obchody :D Beru to po slevách a koupím toho vždycky strašně moc
Děkuji za vaše odpovědi. Dám na vás a zkusím Tinky.cz. Už jsem se na něj dívala a vypadá moc dobře, určitě si tam něco vyberu.
Dobrý večer, já mám taky ráda, když si můžu na to, co nakupuji sáhnout a podívat se na vlastní oči, ale i tak nakupuji ráda na eshopech. V obchodě se na to vždy podívám a pak najdu na internetu za lepší cenu.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.