Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, poradí mi někdo s přechodem na umělé mléko ? Jaká značka se vám nejvíce osvědčila ?
https://www.bety.cz/diskuse/18237/Jakou-znacku-UM-preferujete
Jasně, akorát ten je lepší pro mimča, co mají potíže s bříškem
Aha, to je dobré vědět, a jak se liší ve složení oproti premiu ?
Složení mají uvedené tady www.sunar.cz/kojenecka-mleka/
Super, děkuji, dívala jsem se, že dělají už i hotová jídla pro děti, to jsem nevěděla.
Beba je top.<3
Já bych nedala dopustit na sunar. Na trhu je několik desítek let a má na něm svoje místo a hlavně jde neustále dopředu. Není to dlouho, co jsem se dívala a mají zase nová mlíčka, což je naprostá bomba, protože na to, že se jedná o nejkvalitnější mléka, tak jsou oproti jiným značkám cenově dostupnější.
Taky se musím přidat, protože máme vyzkoušený ten nový sunar HA pro Comfort, protože nám ho doktorka doporučila z toho důvodu, že já sama jsem silný alergik, tak aby se tomu u malé něajkým způsobem předešlo.
Mohla bych vědět na jé mléko se přechází potom ? Dívala jsem se totiž, že je to do 6. měsíce www.sunar.cz/specialni-kojenecka-mleka/
Potom už se přechází na sunar premium :)
Nám zase sedl hnedka sunar premium www.sunar.cz/kojenecka-mleka-premium/. Hledala jsem co nejkvalitnější náhradu za mateřské mléko a dle složení si myslím, že se mi to povedlo.
Já teda nepřikrmuju, protože mám mléka stále hodně, ale když už bych měla zvolit náhradu, tak bych šla do sunaru. Hodně jsem si tyhle diskuze pročítala a hodně maminek a miminek je s ním spokojeno a řadí se mezi nejkvalitnější mléko, které se u nás dá koupit.
A v čem je sunar nejkvalitnější jak píšete co se u nás dá koupit? Přece UM mléka jsou stejné.
Ale tuk přece je v mléku normálně a nejlepší je stejně kojení.
Ani náhodou nejsou stejné. Si přečtěte o sunaru www.sunar.cz má dobře popsané stránky a jejich mléka.
Je nejlepší o tom žádná, ale když nemůžeš kojit, tak potřebuješ pro miminko co nejkvalitnější výživu a tu ti dá sunar.
No a v čem teda nejlepší?
Jak píšeš o tom tuku. Tak ten má jen sunar a je podobný kvůli tomu mateřskému mléku.
Ahaa já myslela, že to mají automaticky všechny. To mě překvapilo tedy.
Dívala jsem se na ta mlíčka od sunaru, protože budu také přikrmovat akorát moc nejsem moudrá jestli je lepší complex nebo premium ?
Nedá se říct, že jedno z nich je lepší, ale jaké je tam u něj zaměření. Complex je vhodný pro děti, co mají problémy s bolením bříška, kdežto premium je pro děti bez tady těch problémů. Jinak jsou obě stejně donrá a kvalitní. Sunar je na trhu několik let, takže bych vůbec neměla nějaké pochybnosti.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.