Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, poradí mi někdo s přechodem na umělé mléko ? Jaká značka se vám nejvíce osvědčila ?
Beba je top.<3
Super, děkuji, dívala jsem se, že dělají už i hotová jídla pro děti, to jsem nevěděla.
Složení mají uvedené tady www.sunar.cz/kojenecka-mleka/
Aha, to je dobré vědět, a jak se liší ve složení oproti premiu ?
Jasně, akorát ten je lepší pro mimča, co mají potíže s bříškem
https://www.bety.cz/diskuse/18237/Jakou-znacku-UM-preferujete
Pro prcky si myslím, že je to dobré :) malýmu nejvíc chutnají ty lasagne
Jak jsou na tom chuťově ? :)
My ty jejich jídla vyzoušené máme a jsou super … hlavně když musím pracovat, doma poklidit a nemám čas uvařit, tak to vyřeším tou jejich kapsičkou :) ač jsem tom moc nevěřila, tak malýmu chutnají :) www.sunar.cz/hotova-jidla/
Mají, já s nima teda zkušenost nemám, protože malá je ještě na mlíku, ale jak bude moct, tak je chci určitě vyzkoušet.
Od samého začátku bohužel nemám mléko, takže jsem na doporučení lékařky dávala sunar premium a naprosto bez problémů, nikdy jsem díky bohu nepoznala problémy typu, že by mi mlíčko dítě blinkalo nebo ho bolelo bříško.
A nevíte jestli je dobrý i complex ?
Super, děkuji za tipy, nás to čeká až za dva měsíce, ale aspoň vím, co přesně vyzkoušet :)
My jsme zatím na kašičkách a to malé dávám tu na dobrou noc :) www.sunar.cz/kasicky/ . Chuťově je dobrá a malá je po ní zřejmě dostatečně plná, protože se mi ani v noci nebudí na mlíko
Jestli myslíte tyhle kašičky www.sunar.cz/prikrmy-do-rucicky/ , tak ty jsou naprostá bomba. Mám doma udělanou zásobu a když nestíhám kvůli práci, tak dám malé tady toto na obídek a jsme spokojené obě dvě :)
Mohla bych se zeptat jestli máte od sunaru vyzkoušené i ty kašičky a jídla ?
My jsme dávali taky sunar, myslím od druhého měsíce jsem začala přikrmovat.
Máme vyzkoušený nutrilon, bebu a hipp, ale malé sedl až sunar
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.