Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
ahoj dámy, maminky, prosím vás, co používáte na zadeček vašeho miminka? Nebo jste používali? Co je účinné a zabrání opruzeninám?
Dobrý den, na zabránení nebo opruzeniny už se objevili? Ptala jste se v lékárně? Mě ted jednu dobrou mastičku právě doporučili.
nene, ale aby se neobjevili, i když tedkon právě jsme trošku začervenalý ;*( A co vám doporučili?
Mast se jmenuje Panthé-Baby XD Zkuste se zeptat v lékárně ;)
Já používám na synka Bepanthen extra mast. Opruzeninky neměl ani nepamatuji. Hodně se dívám na složení a Panthé baby obsahuje konzervanty a ty by v mastičkách neměly být. :-O Pokud se opruzeninka objeví, použila bych mast s obsahem zinku.
ok oboum moc dekuji, zajdu se na tydle masticky zeptat do lékárny a uvidím :-P
My jsme spokojeni s kremem Panthe baby a ja ho pouzivala i na podrazdena prsa od kojeni
Ahoj,za sebe mužu doporučit Rybilku Neo,má nové složení,takže už není cítit ten pach,ale krásně voní,dobře se roztírá,obsahuje právě panthenol,který naší dcerce svědčí.;-) Mimo jiné jsem koukala,že obsahuje i mandlový olej,oxid zinečnatý a vitamín E,takže super:-) K tomu mám ještě vlhčené ubrousky od Rybilky,ty se jmenují Neo plus a jsou taky s tím Panthenolem a jako bonus je,že se dají i splachovat:-p Je to český produkt a ty já poslední dobou preferuju,takže jsme s malou spokojené. Jo,a ted mi nedávno lékárnice nabídla balíček se dvěma Rybilkama a k tomu ty ubrousky v hodnotě cca 70,- zdarma,no,nekup to:-p Být Vámi,tak to alespon vyzkouším,vím,o čem mluvím;-)
Ja dam vzdy na rady zenskych a taky nato co mi doporuci pani v lekarne
ahoj, jaky uzivate myci gel?
pro sebe či dítě?
tak asi idealne pro sebe i pro dite
já používám pro sebe i naše mimi herbalon. Moc jsem si ho oblíbila
herbalon je ale myci gel ne?
ano, je protizanetlivy
ano, pouzivaji ho hojně ženy po porodu
ja pouzivam herbalon s mesickem, jsem s nim moc spokojena, nedam na nej dopustit
super je i ten s kontryhelem(herbalon)
prý je dobrý herbalon na holení. máte s tím někdo zkušenost?
Bepanthen :)
My máme doma na tyto problémy mastičku od rosenpharmy Neophytiol - https://www.rosenpharma.cz/produkty/itemlist/filter?ftitle=NEOPHYTIOL&category=4&moduleId=126&Itemid=264
tedy ten herbalon je po holeni, po porodu i na zanety ano?
Každý herbalon je vhodný na trochu něco jiného
četla jsem, že je to vhodné na kvasinkové nemoci
Ahoj do diskuze, Když tu tak debatíte o tom herbalonu, je to vhodné i pro umývání dětí?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.