Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
ahoj, prosím o pomoc. Napadl mě dárek pro sestru. Moc by si přála clip-in vlasy. Mohl by mi tu někdo poradit, kde se dají koupit kvalitní clip-in vlasy? Moc by mi to pomohlo. Moc děkuji :)
ahoj holky, chtěla bych sestře darovat vitamíny Super prsa, pořád si stežuje že po kojení jí prsa povysly, máte s tím někdo zkušenosti?
Ahoj já dobrou, myslím že jako jediné fungují.
Máš ty vitamíny superprsa ozkoušené? jak dlouho je používáš?
Ahoj mám je ozkoušené, jsou dobré. Na prsou je rozdíl patrný a na těch co jsem brala předtím jsem přibrala, na těchle ne.
A čím to bylo nevíš? Pošli mi prosím ještě odkaz na ty stránky, fakt přemýšlím že si objednám.
Tady si je kupuju www.superprsa.cz
Poradíte kde se sají sehnat takové ty dárkové sady za rozumnou cenu?
Myslíte dárkové sady s kosmetikou? Zkuste třeba parfums http://www.parfums.cz/search.asp?exps=d%C3%A1rkov%C3%A9+sady
Ještě mám super zkušenost z internetovým obchodem folly.cz, nemusíte platit poštovné a dojde Vámandherně zabalený balíček i s osobním vzkazem :-)
Já se vždy snažím být originální, tak raději kupuji něco, co překvapí. Objevila jsem levnou a krásnou bižuterii. Na stránce www.tomelis.cz je e-shop, kde se dá vybrat z široké nabídky různých druhů šperků. Ve skutečnosti vypadají stejně jako na obrázku.
říkala mi o nich kamarádka, ale zatím jsem nepotřebovala nic koupit. Blíží se nějaké narozeniny v rodině tak uvažuji, že to zařadím mezi dárky. Třeba jen drobný šperk!
já jsem ségru vzala do freeportu ať si sama něco vybere, je to lepší než aby pak byla nespokojená s dárkem :)
A co je to ten freeport? To vůbec neznám... :-O
je to takové obchodní centrum, kde je neskutečný výběr značek, mkrni na freeport.cz, vždycky si hlídám i různé akce ;-)
holky, já jsem na freeportu závislá, když mám dostatek peněz tak vždycky vyrážím do freeportu :-p
taky to tak mám, je to jedno z mých nejoblíběnějších nákupních center, mají tam fakt všechno
díky moc za tip, určotě se na to podívám :)
Co třeba dát jí něco pro zdraví? Třeba tablety se silymarinem. Pročistí játra a tím se zlepší celková kondice a například i pleť. A když by to přehnala při slavení s alkoholem tak je to uplně to nejlepší :)
Na moji sestru nejvíc zabírají různé přípravky na vlasy. Podívej se na luxusnivlasy.cz mají tam krásné dárkové sady a myslím si, že tím rozhodně nic nezkazíš
Z těch co nakupujete na parfums, nevíte jestli prodávají nějaký dárkový poukázky?? Chtěla bych to dát kámošce jako dárek
Holky jaký máte nízor na takové ty ovocné kytice z Frutika?
My si dáváme se sestrou většinou praktické dárky. Nikdy nezůstane u parfému nebo tak. Posledně jsem jí koupila originální dárek a sice žehličku na pleť. Dost jsem ji potěšila. Byla v akci na netu www.dixo.cz/galvanicka-zehlicka-biowave. Chválí si ji a je ráda, že ji má. Sama by na takový dárek asi nepřišla.
Dívám se na ni a myslím, že je to věc, kterou zajisté ocení! Samotnou by mě to nenapadlo! Nejspíš koupím i pro sebe! Díky za tip a jdeme žehlit zub času!
ja sve sestre teda vzdycky koupim nejaky sperk, protoze ten nikdy neurazi a vzdycky se hodi :) minuly rok dostala nahrdelnik a nausnice ze stejne kolekce z brosway a nosi to pri jakekoliv prilezitosti,takze letos to vidim podobne :D
ja kupuju segre zasadne sperky :) dobry vyber a ceny maji na tomelis.cz, tak mrkni :)
Vždycky kupuju ségře parfém https://www.ageo.cz/kategorie/damske-vune#f&page=1&pageSize=30&sort=countsales
vezmi ji třeba do freeportu, ať si sama vybere co se jí líbí, takhle to děláme se ségou a spokojenost je navšech stranách :)
Holky rád bych koupila mamince ovocnou kytici, nevíte kde se dá sehnat?
Skvělé kytice prodávají na www.frutiko.cz
To je moc dobrý tip, a nevíš mají někde i kamenou prodejnu? ráda bych si je prohlédla jak vypadají ve skutečosti.
též to řeším, tak že dceru vezmu na nákupy a vybere si oblečení co chce a líbí se jí, freeport je fajn tip .)
a to je nějaký obchoďák ten freeport, nebo co to přesně je? Pochopila jsem správně že tam mají oblečení?
Ja koupila sestre penezenku a hodinky na tomelis.cz :)
Kosmetikou nikdy nikdo neurazí :) https://www.ageo.cz/products/index?s=d%C3%A1rkov%C3%A9+sady#f&page=1&pageSize=30&sort=relevance
Zrovna se rozmýšlím nad nějakou kosmetikou pro mamku a pro ségru, děkuji za tip na drogerii, určitě mrknu :)
Není vůbec za co, dá se tu dobře vybrat kosmetika jako dárek i drogerie do domácnosti:) A skvělý je že při nákupu nad 1000kč je zdarma doprava
Ahoj mám mladší ségru a chceme jí koupit k narozkám jako překvapení kolo, doporučí mi někdo obchod kde seženem dobře kvalitní dětský kolo???
Ahoj, zkus www.bikegallery.cz mají tam na výběr ze spousty různých kol tak si myslím že si určitě vybereš,)
Jooo výběr tu je pěknej koukám :) Vy odtud nějaký kolo máte?
Celá rodina odtud máme kola :) my jsme aktivní kolisti:D takže pro nás je kvalitní kolo základ
Ta galvanická žehlička na obličej je super tip! Četla jsem o ní samou chválu! Někdy bývá i v akci, tak pořídím sestře ke 40-tinám. ;-) Bude nadšená!
Tu žehličku na obličej bych si měla koupit i já! Mám už stupňující vrásky a pleť ztrácí pružnost. Už jsem o ní četla, že má kladné hodnocení účinku u žen. Budu mít narozeniny. Že bych řekla sestře o dárek....;-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.