Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
ahoj holky chtela bych si nechat usit zavesy ty co mame doma uz jsou vybledle a v obchodech se mi nic nelibi a neodpovida to kvalite kterou bych potrebovala. :) neznate nekdo nejakou firmu ktera je na tyhle veci spolehliva? diky moc za kazdy prispevek
ahojky ja jsem s nakupovanim zaclon prestala jiz pred nekolika lety a nechavam si je jenom usit! prijde mi to lepsi muzete si vybrat jakej vzorek se vam nejvice libi a nechate si to usit primo na potrebnou miru. zadne dalsi upravy neni potreba :) ja mam jiz dlouho stejnou firmu ktera mi zaclony sije a jsme ve skvelem kontaktu:)
no moje mamka rikala taky ze uz nakupovat zaclony nikdy nebude, takze by jsme do toho sly spolu :) to jsem rada, nakonec mi to prijde jako super napad nechat si podle vlastnich predstav usit zaclony :) prosim dala by jste mi taky kontakt na tu firmu? jste tedy spokojena ano? nechavate si od nich sit jen zaclony? jsem rada ze pisete kdyz mate osobni zkusensoti hodne lidi doporucuje neco coo ani nevi jake doopravdy je
Jelikož jsem totálně na šití a podobné ruční práce levá, tak na šití závěsů a záclon chodím do Artes design. Mají i webovky Artesdesign.cz, rádi pomůžou a co je důležitý, že mají dobrý vkus.
Ahoj, taky jsem si nechala šít záclony,je to fajn když to máte přesně na míru,našla jsem inspiraci na webovkách latky3.webnode.cz , jsou precizní a dobře poradí.
Super tip , díky holky:-)
Nejlepší je Dante.cz
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může být pro Berany v oblasti lásky zajímavý a dynamický. Možná budete čelit nečekaným změnám nebo novým zážitkům ve vašem partnerském životě. Je důležité zůstat otevření a empatičtí vůči potřebám partnera. Pro... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.