Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Manžel konečně dodělat zahradu a já si chci pořídit nějakej stylovej zahradní nábytek, nevíte kde něco pěknýho sehnat? :-)
My jsme si teď koupili zahradní nábytek tady https://www.idea-dum-zahrada.cz/ a jsme moc spokojení, tak se zkus podívat, třeba taky vybereš :-)
Tam se mi moc líbí jedny křesílka, konečně zase něco jiného než mají všude. Díky
My máme krásný od Nardi nábytek, vřele doporučuju kouknout na jejich e-shop, mají moc hezké a hlavně originální věci.
Ty jo koukám tam na to houpací křeslo...to je parádní, takové mít na terase tak se z ní nehnu...:)
Jo na to jsem taky koukala, to bych si ráda pořídila letos na terasu.
Zajímalo vy co máte na zahradě pergolu, tak jaké firmě jste ji zadávaly ? Vzhledem k tomu, že bychom ji chtěli co nejdříve, tak budu ráda za doporučení, kdo je schopný nám ji udělat cca do dvou měsíců od zadání zakázky ?
Kdo má velmi rychlé dodání, tak jsou Al pergoly, ale zase záleží na tom, jakou pergolu jste si vybrali :)
Vybrali jsme tady tu Escape https://www.pergoly-morava.cz/pergola/pergola-espace-61. Už je to celé v procesu, zatím komunikace perfektní. Udělali nám i 3D vizualizaci zdarma, což mě překvapilo, tak jsem zvědavá na výslednou práci.
My jsme se byli podívat přímo v Pohořelicích na tom jejich showroomu a díky tomu se nám podařilo vybrat. Pánové byli milí a bylo vidět, že se velmi dobře orientují a byli nám schopni udělat i 3D vizualizaci, abych měla představu, jak bude pergola vypadat zhotovená. Výsledek nás s mužem nadchl, takže jsme se hned domlouvali na spolupráci, protože i ta doba dodání se jen tak nevidí, když vezmu vpotaz to, kam jsme všude psali nebo volali a někteří nám nebyli schopni v tomto roce pergolu postavit.
Sháním jídelní nábytek na zahradu, odkud máte?
Taky vybírám, chci velký jídlení stůl a židle pro deset lidí ale je to docela problém sehnat něco kvalitního a hezkýho
Zajímalo jak ty hliníkové pergoly vypadají ? Není lepší dřevo ? Je přece jenom na pohled jemnější než hliníková konstrukce ne ?
No vzhledem k údržbě a životnosti jsme zvolili hliník :) a vypadá to dobře, jde o moderní pergoly, což se nám moc líbilo
Taky bych ocenila nějaké tipy na eshopy kde bych si vybrala nějaké zahradní posezení a do čeho jsem se naprosto zamilovala, tak je ratanová "postel" tak se snažím ji sehnat za rozumný peníz.
Nedívala ses na gardenspace, tady si myslím, že něco takového mají :)
Já mám tady tuto pohovku, ale natáhnu se tam celá, takže by se to dalo brát i jako postel :) https://www.gardenspace.cz/zahradni-pohovka-portofino-royal-bila/
Vydrží tady ten ratanový nábytek ? Váhám jestli ratan nebo spíš něco v kombinaci s kovem.
Vydrží, co by nevydržel :) ratan je hodně odolný a o kovu ani nemluvím :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.