Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, syn má už delší dobu atopický ekzém, ke kterému se mu přidala i vysušená pokožka. Zkoušeli jsme všechno, co mi přišlo pod ruku, ale nic nám dlouhodobě nezabralo. Děkuju za jakoukoli radu
Na ekzem mi pomohlo koloidní stribro...
výborný krém je Radioxar, určitě vyzkoušej.
http://www.fyto-kosmetika.cz/cerny-kmin-bio-p3498-6485
Ahoj, zkuste užívat vnitřně olej z černého kmínu BIO. Je to skvělá očistra střev, čili s atop.ekzemem a s kvalitou pokožky a pleti to má co do činění*1*
Já jsem vyzkoušela přírodní zázrak od havlíka. Na suchá místa a ekzém je nepřekonatelný. Používám ho i na imunitu.
Pravda, my jsme léčili ekzém přes homeopatika a suprový výsledek, po ekzému ani stopy a to jsme s tím bojovali docela dlouho :D
ja doporucim produkty z konopi. hodne masticek a tak nejvice mam zkusenosti se znackou cutishelp a ta mi opravdu pomohla. maji ji vsude v lekarnach i na internetovych lekarnach nevim jestli znate treba sleky tak tam vim ze to maji sto procentne. nebo domaci masticky z konopi taky super, na internetu je plno receptu
Ahojte, můj homeopat léčí všechny možné kožní problémy, zkuste to, mně už pomohl s mnoha problémy a úspěšně!! Kontakt i místo kde sídlí najdete tady www.homeopatie-sehnal.cz
Ahoj,dcerka měla ekzém po celém těle,mimo hlavy. Já na rukou a docela dost škaredý. Pak jsem se dozvěděla o paní Podhorné fa Bylinky naděje(v Konici,jsou na webu). Já jsem brala kapky asi dva měsíce,a dcerka asi rok. Obě jsme už zcela bez ekzému asi přes rok.Jsou to kapky z např,černého rybízu,rúže,jedle,habr apod. Kůru vám sestaví osobně a nebo i po emailu podle příznaků. Bývá to naráz asi 4 druhy kapek které se kapou ráno a večer na lačno. Není to drahé(mastičky taky nejsou levné)stojí to asi 500 na tři měsíce. Ručím vám za to že pokud by jste tou kůrou prošli tak máte pokoj.Max. se po čase zopakuje. Taky se mi nechtělo tomu věřit,ale ty kapky ho vyléčí,masti jen potlačují příznaky a ekzém "tlačí" zpět do těla. Pokud máte nějaký dotaz ráda zodpovím *1* eva.c@seznam.cz jinak já nic neprodávám,není to reklama.*1*
a co ozdravný pobyt u moře, nepomohl by?
aha, tak děkuji, já se tam podívám, co o tom píšou a co všechno v tom je :-)
Ahoj, zabrala mi Mixa. je finančně dostupná a má spoustu výrobků. Micelární vody, krémy sprch. gely.. jinak je nejlepší prát v dětském máchadle nebo nalít do pračky místo máchadla ocet.
Docela mě zaujal ten protopan box? O co vlastně jde? To je nějaký krém?
no, obsahuje to krémy, ale i doplňky stravy. Pro to mi to podle mého názoru pomohlo, že jsem to neléčila jen zevně :) Kdyžtak se koukněte na protopan.cz, tam je víc informací. Můžetete si koupit i jenom samostatný krém ;)
Ahoj, mému dítěti je 10 let a měl poměrně dost velké potíže s atopickým ekzémem. Když už jsem fakt nevěděla, co s tím a vyzkoušela jsem všechno možné, pomohl nám nakonec Wobenzym a příptravky od Weledy, které používáme stále. Kupuji mu krémy, které v obsahují měsíček lékařský a snažím se tak nakupovat i mýdla a šampóny. Také se snažím, aby jedl minimum cukru, protože ten fakticky škodí ve všech podobách.
Ahoj, mě pomohl protopan box, s ekzémem bojuji dlouhodobě, ale tohle mi zabralo překvapivě rychle a ještě mě kůže přestala svědět :)
Dobrý den, a kolik je synovi? Třeba by pomohly nějaké doplňky stravy a k tomu smaozřejmě promazávat :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.