Zvládnete-li dojíst do posledního zbytku, pak odcházíte bez placení. Tvrdí to Corinne Clarkson, devětatřicetiletá kuchařka a majitelka rychlého občerstvení v anglickém Prestonu. Ve svém podniku Mister Eaters nabízí krom tradičních fish and chips také hamburgery. Novinka Ulti-Meatum obsahuje tolik masa, že má ohromných dvaačtyřicet tisíc kilojoulů.
Corinne Clarskon vyrobila obří porci hamburgeru s energetickou hodnotou deset tisíc kilokalorií pro zhlédnutí jedné epizody seriálu Regular Show.
„Já jsem to nebyla schopná sníst, ke všemu jsem na to ani neměla chuť, je opravdu masivní,“ svěřila britskému deníku Metro.
Burger si může klient vychutnat zdarma. Ale musí ho dojíst do posledního zbytku. „Někdo v naší zemi přece musí být schopen ho sníst a je více než vítán,“ dodala Clarkson v rozhovoru pro Metro.
Kdo obra nesní, zaplatí dvacet liber – asi 660 korun. Hamburger Ulti-Meatum obsahuje dva burgery (karbanátky) a jeden střední masivní. Ten se skládá ze dvou žemlí, plátku sýra a burgeru, vše je obaleno v mletém mase a usmaženo jako centrální burger.
Sledujte nás na sociálních sítích: