Nejvíce sexu máme v sobotu po desáté večer

Jak to hezky vychází! Nejdřív se podívat na film, potom skočit do postele a s partnerem si trochu zašpásovat. Sexy čas jako stvořený pro milování je sobotních 22.09 hodin.

Kdekdo si myslí, že dobrý sex je jako dobré jídlo – člověk si ho může dát kdykoli. Myšlenka to samozřejmě není marná, ale trochu naráží na řadu klasických reálných úskalí, jako třeba únavu, dodělávání pracovních restů, péči o děti, množství volného času, náladu, spolupráci libida a další a další faktory, s nimiž se běžně potýkáme. Co naplat, některé dny jsou pro intimní chvilky zkrátka příhodnější než jiné. A vůbec – co obvykle děláte v sobotu?

Víkend je prostě sexy

Večeře s přáteli, hraní deskových her, městská procházka, sledování televize, četba knih nebo wellness relax ve vaně – to všechno jsou aktivity, kterým sobotní večer jenom přeje. Jakmile ale odbije desátá hodina, přicházejí na řadu zcela jiné činnosti. Podle průzkumu jistého britského prodejce luxusního spodního prádla a plavek označuje sobotu za svůj oblíbený sexuální den bezmála 45 procent lidí, což je překvapivě více než pátek, který si pro intimní povyražení volí přibližně 22 procent jedinců. Tento průzkum odhalil i konkrétní sexy čas, při němž se odhazují svršky i zábrany – je to 22:09 hodin. A který den je naopak nejhorší?

V pondělí „to netáhne“

Pokud vás zajímá, kdy partnera do postele pravděpodobně nedostanete ani párem volů, pondělí je jasným vítězem – pouze 2 procenta dotázaných považovalo začátek nového týdne za sexuálně vhodný. Možná je to tím, že se mnozí snaží zotavit z víkendového výbuchu vášní a zároveň se ponořit do pracovního režimu, což není snadné. Co se týče četnosti fyzického projevu lásky obecně, skoro polovina oslovených se přiznala k tomu, že se zapojuje do sexuální aktivity jednou týdně. Dvakrát týdně si užívalo 13 procent respondentů a jedno procento uvedlo, že se miluje denně – takže i v to nešťastné pondělí.

Zdroj: www.nypost.com/2024/09/05/lifestyle/are-you-having-sex-at-this-time-saucy-study-reveals-exact-moment-most-people-get-it-on-each-week/






Celkem  1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 43 roku 2024 bude pro Berany plný energie a příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá dostatek odvahy a sebedůvěry ke zvládnutí výzev, které vás čekají v pracovním i osobním životě.Tento týden se můžete tě&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat