Používání zubů při orálním sexu je obrovské faux pas

Orální sex je jednou z nejintimnějších forem vyjádření lásky a blízkosti mezi partnery. V této citlivé oblasti je důležité dbát na jemnost, vnímavost a respektování přání druhého. Jedním z největších faux pas, které se během orálního sexu může stát, je používání zubů. Tento článek se zaměří na to, proč je používání zubů při orálním sexu často považováno za chybu a jak se tomu vyhnout.

Proč je používání zubů problém?

Používání zubů při orálním sexu může způsobit partnerovi nepohodlí nebo dokonce bolest. Penis a vulva jsou velmi citlivé části těla, které obsahují mnoho nervových zakončení. Jakýkoliv kontakt se zuby může být vnímán jako ostrý nebo nepříjemný, což může rychle změnit příjemný zážitek na bolestivý.

Kromě toho, že používání zubů může být bolestivé, může také narušit důvěru a intimitu mezi partnery. Pokud jeden z partnerů zažije nepříjemnou zkušenost, může se cítit nervózně nebo nepříjemně při příštím pokusu o orální sex. Tím se může snížit jeho ochota účastnit se této formy sexuální aktivity, což může negativně ovlivnit vztah.

Jak se vyhnout používání zubů

  1. Buďte jemní a vědomí: Při provádění orálního sexu je důležité být vědomý svého těla a pohybů. Soustřeďte se na to, aby vaše rty a jazyk byly v kontaktu s partnerem, a vyhýbejte se jakémukoli kontaktu se zuby. Zuby by měly být po celou dobu zakryté rty.

  2. Použijte techniky jazyka a rtů: Namísto použití zubů zkuste využít různé techniky s jazykem a rty. Experimentujte s různými tlaky a pohyby, abyste zjistili, co vašemu partnerovi nejvíce vyhovuje. Lízání, sání a jemné foukání mohou být velmi příjemné a výrazně zvýšit úroveň potěšení.

  3. Komunikace je klíčová: Nebojte se komunikovat s partnerem. Zeptejte se, co se mu líbí a co by naopak změnil. Otevřená a upřímná komunikace o sexuálních preferencích může pomoci předejít nepříjemným situacím a posílit důvěru mezi partnery.

  4. Praxe dělá mistra: Stejně jako u jiných dovedností, i v orálním sexu platí, že praxe dělá mistra. Pokud jste v této oblasti noví nebo nejistí, nebojte se zkoušet nové techniky a zjistit, co funguje nejlépe.

Co dělat, pokud se zuby přeci jen použijí?

Pokud se zuby při orálním sexu přeci jenom použijí a způsobí partnerovi nepohodlí nebo bolest, je důležité okamžitě se omluvit a zkontrolovat, zda je vše v pořádku. Je možné, že partner bude chtít na chvíli přestat nebo změnit aktivitu, což byste měli respektovat. Důležité je také poučit se z této zkušenosti a snažit se jí v budoucnu vyhnout.

Orální sex může být krásným a intimním způsobem, jak vyjádřit lásku a blízkost mezi partnery. Důležité je však dbát na jemnost a citlivost, zejména v takto citlivých oblastech. Používání zubů při orálním sexu je velké faux pas, které může způsobit nepohodlí nebo dokonce bolest. S trochou praxe, komunikace a vědomosti o těle partnera se však dá tato chyba snadno vyhnout.

Zdroj: názor autora – celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Mexické carnitas

2h a 30min
(1 hlasů)

Halušky s bryndzou

25min
(2 hlasů)
Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 43 roku 2024 bude pro Berany plný energie a příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá dostatek odvahy a sebedůvěry ke zvládnutí výzev, které vás čekají v pracovním i osobním životě.Tento týden se můžete tě&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat