Dopřejte mu ten nejlepší orální sex

Mezi muži je kouření na vrcholu seznamu sexuálních preferencí. Znáte to, šikovná felace promění ve vašich rukou i toho nejtvrdšího chlapa v med. A my máme nejlepší tipy a triky, jak na to! Někdy k úspěšné felaci potřebujete jen trochu představivosti.

Jedna věc hned na začátek: nejste k ničemu povinni. Pokud se vám orální sex nelíbí, nedělejte to. Nemusíte dělat nic, co si sami nemyslíte, že je dobré. Sex je dobrý jen tehdy, když si ho užívají oba.

Do toho, prosím

Pro dokonalé kouření je žádoucí zapojit sání, lízání a hlazení. Nejlepší je střídat jemnou hru s jazykem s tvrdším sevřením rtů. Hrajte si jazykem kolem jeho žaludu, sajte jemně, a pak trochu silněji, nechte své rty a jazyk, aby si přišly na své!

Věnujte zvláštní pozornost uzdičce, vazu, který spojuje předkožku penisu se spodní stranou žaludu, a jemně tuto citlivou oblast hlaďte.

Pokud budete neustále sledovat jeho reakci, okamžitě uvidíte, co mu přináší největší radost. Pokud se vám to líbí, nechte se svým partnerem jemně vést tím, že vezme vaši hlavu do dlaní a pomůže vám udávat tempo.

Nebo ho můžete zcela bezmocně připoutat k posteli. Být zcela vydán na milost vám a vašim ústům ho dokáže neuvěřitelně rozžhavit.

Užijte si to

Nejdůležitější pravidlo pro úspěšné vykouření: hrajte si s jeho vyvrcholením! Dívejte se hluboko do jeho očí, když ho jemně hýčkáte, a jemným sténáním mu ukažte, jak moc vás jeho rozkoš vzrušuje. Tohle ho rozpálí dvakrát tolik!

Ruční práce povolena

Od kouření k ruční práci: Pro kouření není potřeba nic jen vaše rty a jazyk, ale zatímco vy jemně uspokojujete jeho penis ústy, vaše ruce se mohou vydat na cestu objevování. Nechte své ruce jemně uchopit jeho varlata, přejeďte prsty po jeho hrázi a jemně stimulujte anální oblast. Možná jste to ještě nevěděli, ale perineální a anální oblast patří mezi důležité erotogenní zóny. Pokud svého partnera takto hýčkáte dvakrát, zaručeně ho vzrušíte dvakrát, ne-li třikrát nebo čtyřikrát...

Zmrzlina

Nechte jeho potěšení rozplynout se na jazyku! Představte si krémovou zmrzlinu, která pomalu, ale jistě začíná tát. Olizujte jeho nejlepší kousek s oddaností a věnujte pozornost zejména nejcitlivějším partiím. Přejíždějte svým vlhkým jazykem po uzdičce (frenulum na spodní straně žaludu) a on se pod vaším laskáním rozplyne...

Věc chuti

Další skvělý tip, jak mu dopřát ještě více „óóóóó“ okamžiků při kouření: ochucený lubrikant. Prostě ho nalijte na jeho nejlepší kousek a pak ho s potěšením olíznete. Báječný! Najdete příchutě od jahod a třešní, přes meloun a guaranu až po vanilku. Prostě to vyzkoušejte!

Dvojité štěstí

Nechte ho užít si to dvojnásobně: Sevřete rty kolem jeho nejlepšího kousku a klouzejte nahoru a dolů, někdy pevným, někdy jemným tlakem rtů. A aby to kvůli rozkoši už skoro nevydržel, přidejte ruce a nechte je klouzat po jeho penisu ve stejném rytmu...

Hadí tanec

Vezměte jeho penis do obou rukou a držte ho před svými sevřenými rty. Už jen ten pohled mu spustí mráz po zádech z očekávání. Nyní položte špičku svého jazyka na jeho žalud a nechte svůj jazyk tančit kolem špičky, někdy rychle, někdy velmi pomalu...

Požadovaná hloubka?

Pro mnoho mužů je jistě zvláštní přitažlivost tzv. „hluboké hrdlo“, při kterém penis zcela mizí v ústech. Ale k čemu je to dobré, když vám tohle pěkně intenzivní kouření způsobí dávicí reflex? Faktem je, že většina nervových zakončení se nachází na mužském žaludu. A pokud víte, jak si tato citlivá místa umně hýčkat, nemusíte se starat o to, zda kouření je dostatečně hluboké nebo ne.

S mátou jsi můj princ!

Pro dokonalé vykouření můžete použít malé kuchyňské nářadí. Oslaďte felaci tím, že mu na žalud necháte nakapat kopeček čokoládové polevy, kterou pak s chutí slíznete.

Zvláštní potěšení je hrát si s teplem a chladem. Doušek horkého mátového čaje způsobí, že se jeho penis ve vašich ústech zahřeje a máta ho pak náhle osvěží. Účinek můžete umocnit střídavým pitím horkého čaje a cucáním kostky ledu.

Mokrá, mokrá, mokrá

Pokud jde o kouření, čím vlhčí, tím intenzivnější: neomezujte své slinění! Protože stejně jako u „normálního“ sexu by to mělo pořádně „klouzat“.

Konečné odpočítávání

Pokud si všimnete, že už to jen stěží vydrží, můžete zlepšit své schopnosti a málem ho přivést k šílenství pomocí malého triku: Obkružte jeho chloubu pevně svými rty a nechte ho ponořit se hluboko do vaší ústní dutiny. Přitlačte hlavu penisu k patru úst a nyní vytáhněte vzduch z úst, abyste vytvořili podtlak. Pokud nyní jazykem rychle pohybujete kolem špičky jeho žaludu a uzdičky, nebude se již moci ovládat.

Zdroj: názory autora






Celkem  2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden mohou být pro vás vztahy trochu náročné. Mars, váš vládce, je v kvadratuře s Venuší, což může přinést napětí a nedorozumění ve vašem milostném životě. Buďte trpěliví a snažte se vyhýbat zbytečným konfliktům. J... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
22 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat