Fakta o ženském hrbolku rozkoše

Smutné, ale pravdivé: Stále existují velké mezery ve znalostech, pokud jde o klitoris – dokonce i mezi námi ženami. Víte třeba, že klitoris a penis mají mnoho společného?

Klitoris je nezbytný pro plnohodnotný sexuální život. Je proto dost špatné, že stále existuje mnoho mužů, kteří ani nevědí, kde to najít, ani jak s tím naložit. Ještě fatálnější je ale to, že ani mnoho z nás žen své tělo – a zejména klitoris – dobře nezná. Nové informace jsou proto stále potřeba!

Fakta, která potřebujete vědět

Klitoris je mnohem víc než jen malý bod nad stydkými pysky. Je to složitý systém, který sahá daleko dovnitř.

Co mnoho lidí neví: Klitoris je dokonce stimulován během pronikání. Vaginální orgasmus bez účasti klitorisu je mýtus. Takže místo toho, abychom byli frustrovaní, bychom se měli zaměřit na klitoris. Protože pokud prozkoumáte své vlastní tělo a jeho největší slastný bod, vyvrcholíte také.

Klitoris je mnohem větší, než si myslíte

To, co vidíme na klitorisu, je jen malý konec, špička ledovce. Drtivá většina se skrývá uvnitř. Klitoris nemá s hráškem nic společného, ​​svou strukturou mnohem více připomíná zvonek. Obklopují ho stydké pysky a je proto stimulován i při vaginálním sexu. Orgasmus způsobený penetrací je nakonec způsoben stimulací nervových vláken klitorisu.

Klitoris a penis mají hodně společného

Každý, kdo nezná klitoris, si myslí, že ženy mají oproti mužům nevýhodu, protože jejich bod potěšení je mnohem menší. Ale když se podíváte na strukturu klitorisu, je jasné, že klitoris a penis mají hodně společného. Oba mají žalud, oba mají předkožku, která ho chrání a oba mají erektilní tkáň. Při sexu se prokrvují a otékají. Stejně jako penis, i klitoris se při sexuálním vzrušení zvětšuje. Délka klitorisu se pohybuje mezi 6 a 9 cm.

Klitoris je super orgán

Klitoris je skutečný super orgán: žádná jiná část těla není tak citlivá. Důvodem je extrémně vysoká hustota nervových vláken, která se setkávají v žaludu klitorisu. Při stimulaci klitorisu vytváří celkem 8 000 nervových zakončení skutečnou explozi vjemů v našem mozku. Díky tomu je klitoris citlivější než jazyk, a dokonce i než penis.

Klitoris je citlivý

Tisíce nervových zakončení, která se spojují v klitorisu, mají nevýhodu. Z tohoto důvodu má klitoris tendenci reagovat přecitlivěle. Pokud jde o stimulaci, musíte mít doslova jistý instinkt. Jemný dotyk nebo vibrace jsou mnohem lepší než pevné tření.

Nejlepší tipy pro stimulaci klitorisu

Když masturbujete nebo vás stimuluje váš partner, měli byste dbát na co nejmenší tlak na klitoris. Pokud chcete stimulovat klitoris prsty, je nejlepší použít lubrikant. Klitoris můžete stimulovat také sexuální hračkou. K tomu se výborně hodí tzv. klitorisové přísavky neboli vibrátory tlakových vln. Způsobují vibrace citlivé tkáně a v nervových zakončeních způsobují skutečný ohňostroj.

Zdroj: názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Špagety carbonara

25min
(2 hlasů)

Halušky s bryndzou

25min
(2 hlasů)

Vegetariánský wrap s cizrnou

20min
(1 hlasů)
Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden přináší do vašeho milostného života novou energii. Pokud jste ve vztahu, může to být ideální čas pro prohloubení vzájemné komunikace a plánování společné budoucnosti. Nezadaní Berani by měli být otevřeni nov&y... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat