Dejte svému milostnému životu nový impulz sexuálními hračkami z domácnosti

Sexuální hračky, jako jsou vibrátory, milostné korálky a podobně, přinášejí do postele rozmanitost. Ale nemusíte kvůli tomu do sexshopu – mnoho sexuálních hraček najdete i v domácnosti.

Sex je vzrušující a skvělý. Zejména v dlouhodobých vztazích se ale může stát, že tato zábava a touha po nových věcech v určité chvíli ustoupí rutině. Znáte toho druhého, víte, co má rád, procházíte stále stejnými pozicemi. Pro mnoho párů jsou zázračným lékem sexuální hračky.

Úplně předražené hračky do postele ale nemusíte nutně kupovat v sexshopu nebo přes internet. Všichni máme v domácnosti věci, které skvěle sexuální hračky nahradí. Prozradíme vám, které předměty každodenní potřeby můžete použít k něčemu jinému, než k jakému účelu slouží...

Vzrušení na druhou

Určitě vyzkoušejte gumové rukavice a péřovou prachovku. Místo běžných čisticích rukavic si můžete pořídit i verzi s nopky. Přidejte trochu tělového nebo masážního oleje a můžete zkoumat a cítit tělo svého partnera zcela novým způsobem.

Prachovka je perfektní náhradou za peří z erotického obchodu. Skvěle tak zjistíte erotogenní zóny svého milovaného a navodíte mu příjemnou husí kůži. Ale pozor! Na milování si vezměte nepoužitou prachovku, jinak oba nepřestanete kýchat...

Jen něco pro odborníky

Diamanty jsou nejlepší přítel dívky? Něco na tom může být. Ale muži pozor! Mnohem lepší je vysněné ženě darovat krásný perlový náhrdelník. Protože z toho můžete těžit i vy.

Perlové náhrdelníky – nejlépe to funguje s umělými perlami, jsou rovnoměrně tvarované – ideální pro předehru. Podobně jako prachovku nebo pírka je můžete nechat jemně klouzat po celém těle. Nebo je můžete použít pro ruční práci. K tomu perlový náhrdelník volně omotáte kolem jeho nejlepšího kousku a jemně s ním pohybujete zdola nahoru.

Nutno přiznat, že to vyžaduje jistou dávku důvěry, protože svádění perlami není úplně neškodné. Pozor, řetízek neomotávejte příliš pevně a používejte opravdu jemné, plynulé pohyby, jinak byste mohli skončit s nepříjemnými otlaky...

Pozor, zima!

Tato malá sexuální hračka dokazuje, že ne vždy potřebujete velký nápad. Jednoduše vložte několik lžic na pár hodin do lednice. Když mají příjemně chladnou, ale ne příliš nízkou teplotu, přetřete si je navzájem po těle. Nechte lžičku jemně klouzat po pokožce a dotýkejte se také zvláště citlivých oblastí, jako jsou bradavky nebo genitálie. Okamžitě si všimnete, jak ve vás vzrůstá touha.

Kartáč na vlasy umí víc

Kartáč na vlasy je také skvělou alternativou k zakoupeným sexuálním hračkám a slibuje opravdovou rozkoš! Jednoduše přejeďte štětinkami jemně po pokožce vašeho milovaného a věnujte se tomu, co má rád. Která místa považuje za obzvláště vzrušující? Jak velký tlak je pohodlný? Je ideální i jako výprask pro smyslné plácnutí po dně.

Zdroj: názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 42 roku 2024 přináší pro Berany zajímavé výzvy a příležitosti. Vaše energie a nadšení budou na vrcholu, což vám pomůže dosáhnout osobních i pracovních cílů.V práci můžete očekávat nové projekty nebo nab&iacut... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat