Cesty domů (17) – Nehoda

Romanovi odpadla jedna starost. Irenu porazilo auto a ona potratila. Honza má vztek. Irena měla svědčit proti Romanovi, ale než to stihla, měla nehodu. Šimon chce přesvědčit Rudolfa, aby Petrovi dovolil nabírat nové pacienty do společné ordinace... Sledujte další díl seriálu Cesty domů.

Romanovi odpadla jedna starost. Irenu porazilo auto a ona potratila. Není jenom potlučená, ale taky pořádně vyděšená. Uvědomila si, že zašla příliš daleko. Dostala strach a rozhodla se, že už Romana nebude vydírat kvůli fotbalovým zápasům. Že od něj nebude chtít žádné peníze. Jediné, co chce, je na všechno rychle zapomenout. Jak se k ní Roman zachová?

Honza má vztek. Irena měla svědčit proti Romanovi, ale než to stihla, porazilo ji auto. Je to náhoda? Honza je přesvědčený o tom, že ne. Ale nemá pro to důkazy. A bez Ireniny výpovědi ani žádné mít nebude. Honza je bezmocný. Moc dobře ví, že Roman je nebezpečnější, než si všichni myslí, ale v tuhle chvíli nemůže nic dělat, jen před ním Soňu znovu varovat. Proč mu ale Soňa pořád nevěří? A proč si všichni myslí, že mu jde jen o to, jak se Romanovi pomstít?

Šimon chce přesvědčit Rudolfa, aby Petrovi dovolil nabírat nové pacienty do společné ordinace. A aby ho v ní nechal pracovat na plný úvazek, když Petr odešel z nemocnice. Šimon si přijde s panem docentem promluvit přímo do vily, ale s arogantním doktorem není rozumná řeč. Tak se k němu zkouší dostat přes Vendy. Neuvědomil si ale, že Vendy je pravá dcera svého otce. A že nemá daleko nejen k ostřejšímu slovu, ale také od výhrůžek k činům.

Rudolf vyhlásil Vendy boj. Rozhodl se, že ji z hospody U Bety dostane za každou cenu. Začne tím, že zamkne její pokoj, aby neměla v čem odejít do práce. Ale zapomněl, že Vendy je stejně paličatá jako on. A že klidně odkráčí do hospody jenom v noční košili, když není jiná možnost. Její netypický pracovní oděv dostane opíjející se chlapy v hospodě do varu a ti ji začnou obtěžovat. Najde se někdo, kdo se Vendy zastane?

Romana se nebojí jenom Irena, ale taky Karolína. I ona ví, čeho je Roman schopný, a i ona si myslí, že Roman stojí za Ireninou nehodou. Ačkoliv předtím nechtěla, teď souhlasí se stěhováním do Prahy. A bere s sebou i Nikolu. Romana sice mrzí, že od něj bude dcera daleko, ale chápe, že je to tak pro ni lepší. A taky se může znovu zkoušet usmířit se Soňou. Tedy pokud ho Soňa ještě bude chtít.

Nenechte si ujít další díl seriálu Cesty domů (17) Nehoda v pondělí 15. listopadu ve 20:00 na Primě.

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro vás a vaše blízké založený na otevřené komunikaci a emocích. Pokud máte v plánu promluvit si o něčem důležitém se svým partnerem nebo rodinou, nyní je ta správná doba. Berani, kteří jsou nezadaní, mohou oček... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 30.9.
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat