Cesty domů (15) – Protekce

Vendy se rozhoduje, jestli se vrátí do školy, nebo ne. Rudolf si vychutná Soňu. Kvůli pozdnímu příchodu ji odvolá z operace. Bety Kopecká je zoufalá. Její syn Patrik trvá na tom, že ho Martin obtěžoval... Sledujte další díl seriálu Cesty domů.

Vendy se rozhoduje, jestli se vrátí do školy, nebo ne. Proto se jde na svůj zdravotní stav zeptat přímo Petra Kosíka. A podle toho se rozhodne, co udělá. Své plány chce rodině oznámit u večeře. Jenže Rudolf má taky novinu. Předběhl ji a za jejími zády Vendy domluvil ve škole přerušení studia. Vendy reaguje jako pravá Bernátová. Co ještě domluvil se svým kamarádem ze studií? Že by protekci u přijímaček? Co nakonec Rudolfova paličatá dcera udělá?

Rudolf si vychutná Soňu. Kvůli pozdnímu příchodu ji odvolá z operace Pavla Nováka. Má pocit, že je nesoustředěná, její osobní problémy ji odvádějí od práce. Místo aby se dala konečně do kupy, je na tom ještě hůř. A on nechce riskovat život pacienta. Zavelí proto, že Nováka bude operovat Ríša. Jenže ten je z nečekané operace tak nervózní, že zkazí, co může. Jak operace nakonec dopadne?

Vejnar zjistil, kdo bydlí na Hamzíkově ubytovně. Odhalí, že jsou to hlavně běženci a lidé bez pracovního povolení, kteří pracují v přísně střeženém objektu mimo město. Tato informace udělá Honzovi radost. Potřeboval by Romana vyprovokovat. A taky by chtěl, aby mu Soňa konečně uvěřila, že je Roman nebezpečný grázl. Místo toho provokuje hlavně Roman Honzu. A Soňa je znechucená tím, že se o ni oba perou jako dva pitomci.

Bety Kopecká je zoufalá. Její syn Patrik trvá na tom, že ho Martin obtěžoval. Bety tomu pořád nemůže věřit. Všechny Kosíky zná celá léta. Byl by Martin něčeho takového schopný? A dokázal by si něco takového Patrik vymyslet? Jak Bety nakonec celou situaci vyřeší?

Petru Kosíkovi se ulevilo. Konečně se odhodlal k tomu, že dal v nemocnici výpověď. Odvahu mu dodala Pacina. Řekla, že jí nevadí, když se stane z internisty obyčejným obvoďákem. Tak se Petr těší, že bude ordinovat už jenom v ambulanci a zbaví se stresu v nemocnici. Kéž by tak Petr našel odvahu i k tomu, aby veřejně přiznal svůj vztah s Pacinou.

Nenechte si ujít další díl seriálu Cesty domů (15) Protekce v pondělí 8. listopadu ve 20:00 na Primě.

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro vás a vaše blízké založený na otevřené komunikaci a emocích. Pokud máte v plánu promluvit si o něčem důležitém se svým partnerem nebo rodinou, nyní je ta správná doba. Berani, kteří jsou nezadaní, mohou oček... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 30.9.
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat