Cesty domů (13) – To lehký nebude...

Lída řekne Honzovi, že vztah Soni s Romanem je kvůli Romanově nevěře v krizi. Lída, Soňa a Vendy přesvědčí Petra, aby Vendy pustil domů, i když nemá aktuální výsledky vyšetření. Rudolf se kvůli Vendy vrátí do vily, ale čeká ho chladné přijetí... Sledujte další díl seriálu Cesty domů.

Lída řekne Honzovi, že vztah Soni s Romanem je kvůli Romanově nevěře v krizi. Pozve Honzu na večeři a nepřímo tím způsobí jejich střet. Honza nemůže jít po Romanovi oficiální cestou, a tak se vydá do jeho firmy na vlastní pěst, pátrá v případu jeho nadace a Domu zdraví. Tohle nemůže dopadnout dobře.

Lída, Soňa a Vendy přesvědčí Petra, aby Vendy pustil domů, i když nemá aktuální výsledky vyšetření. Rudolf má vztek nejen na Petra, ale i na Soňu, že jednali bez jeho vědomí. Jenže Soňa mu připomene, že on se z rodiny vyřadil sám.

Rudolf se kvůli Vendy vrátí do vily, ale čeká ho chladné přijetí. Soňa si neví rady, co dělat, Roman se spustil s jinou a k Honzovi pořád cítí odstup. Mezi ní a Romanem to teď vypadá hodně špatně. Rudolf jí radí, ať Romana i Honzu nechá plavat a najde si někoho jiného. Petr po průšvizích korunovaných propuštěním Vendy cítí, že by měl v nemocnici skončit. Jeho lékařský zákrok v ordinaci mu dodá energii a stráví výjimečné odpoledne s Pacinou. Vencl se bez úspěchu snaží sbalit Soňu...

Nenechte si ujít další díl seriálu Cesty domů (13) To lehký nebude... v pondělí 1. listopadu ve 20.00 na Primě.

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro vás a vaše blízké založený na otevřené komunikaci a emocích. Pokud máte v plánu promluvit si o něčem důležitém se svým partnerem nebo rodinou, nyní je ta správná doba. Berani, kteří jsou nezadaní, mohou oček... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 30.9.
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat