Cesty domů (9) – Přiznání

Soňa konečně přizná Karolíně, že má poměr s Romanem. Míla má podezření na infarkt, proto se shání po Rudolfovi. Martin si odpykal trest, který mu kluci uložili za zmeškaný zápas... Sledujte devátý díl seriálu Cesty domů.

Soňa konečně přizná Karolíně, že má poměr s Romanem. Karolína je v šoku. Soňa je její nejlepší kamarádka. Jak jí to mohla udělat!? Roman je přece její. Karolína v návalu vzteku a hysterie na Soňu zaútočí. Ještě že je u toho Martin a Karolínu zpacifikuje. Ale jen dočasně. Zhrzená Karolína se vydá vyřídit si účty se Soňou do Bernátovic vily. Tady ale narazí na Rudolfa.

Míla má podezření na infarkt, v panice volá Rudolfa. Ten se za ní k Lídině nelibosti hned rozjede. Naštěstí jde o planý poplach. Rudolf se ale na Mílu zlobí. Vzpomene si na něj, jen když je jí zle. Míla ví, že má Rudolf pravdu. Ví i tom, že bez ní nemůže a nechce být. A ona to ve skrytu duše cítí úplně stejně. Co udělá? Pošle Rudolfa zpátky k Lídě? Nebo ho konečně vezme na milost a nastěhuje si ho k sobě do bytu?

Martin si odpykal trest, který mu kluci uložili za to, že kvůli němu kontumačně prohráli zápas. Ale Martin je ztracený případ. Stačí, aby Karolína kývla prstem, a on za ní zase poběží. Ošklivě si s jeho city zahrává a využívá ho jen proto, aby donutila Romana žárlit. Bohužel je to jasné všem kromě Martina. Petr a Šimon jsou z toho nešťastní, ale komu není rady...

Honza ve snaze získat zpátky Soňu vytáhl další zbraň – romantické překvapení. A Ivan s Jonášem mu s ním mají pomoct. Čáru přes rozpočet jim ale udělá kočka, kterou Felix zažene na střechu. Honza s Ríšou se ji snaží dostat dolů a Honza přitom spadne ze žebříku. Místo překvapení musí do nemocnice. Kočku, která je zraněná a potřebuje ošetřit, nakonec sundá Ríša. Je rád, že má díky ní důvod zajet zase ke Kači.

Nenechte si ujít další díl seriálu Cesty domů (9) Přiznání v ponděí 18. října ve 20.00 na Primě.

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro vás a vaše blízké založený na otevřené komunikaci a emocích. Pokud máte v plánu promluvit si o něčem důležitém se svým partnerem nebo rodinou, nyní je ta správná doba. Berani, kteří jsou nezadaní, mohou oček... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 30.9.
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat