Cesty domů (7) – Myslím to vážně

Karolína se rozhodne stáhnout obvinění proti Novákovým, protože jinak se nedostane zpátky ke svým platebním kartám. Mezi Honzou a Soňou zavládlo příměří, dokážou dokonce společně zavzpomínat na staré časy. Nezodpovědný pacient Karel Kovář má nečekaný záchvat a lékaři bojují o jeho život... Sledujte další díl nového seriálu Cesty domů.

Karolína se rozhodne stáhnout obvinění proti Novákovým, protože jinak se nedostane zpátky ke svým platebním kartám. Roman je však neoblomný. Karolínu také pronásledují obavy, že se stává pro muže i pro Romana nepřitažlivou. Pokusí se vlichotit do přízně Martinovi, svému někdejšímu manželovi. Martin je na ní pořád citově závislý a Karolínino svádění ho hluboce rozruší. Petr a Šimon to sledují s obavami...

Mezi Honzou a Soňou zavládlo příměří, dokážou dokonce společně zavzpomínat na staré časy. Palčivému tématu rozvod se oba vyhýbají.

Nezodpovědný pacient Karel Kovář má nečekaný záchvat a lékaři bojují o jeho život. Ríša vypjatou situaci velmi těžko zvládá. S ještě větší palčivostí vyvstává otázka: Má Ríša zůstat lékařem-specialistou? Sám Rudolf je podrážděný a hledá útěchu u Míly.

Pacina dál naléhá na Lídu, aby se stala sbormistryní Hradišťánku. Lída váhá, ale nakonec se ráda nechá přemluvit...

Nenechte si ujít další díl seriálu Cesty domů (7) Myslím to vážně v pondělí 11. října ve 20.00 na Primě.

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro vás a vaše blízké založený na otevřené komunikaci a emocích. Pokud máte v plánu promluvit si o něčem důležitém se svým partnerem nebo rodinou, nyní je ta správná doba. Berani, kteří jsou nezadaní, mohou oček... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 30.9.
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat