Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, ženy, mám dotaz. Byla jste některá darovat vajíčka? Zajímá mě, jak jste to po zákroku měly s menstruací. Přicházela pak úplně normálně, jako by se nic nestalo? Nešpinily jste třeba mimo menstruaci nebo tak?
Já jsem špinila jen těsně po odběru, pak už to bylo ok. Nedá se to ani zdaleka srovnat s tím, jak jsem měla rozhozený krvácení po nandání tělíska, to bylo nekonečné peklo.
V tomhle to má každá jinak. Často se stává, že po odběru vajíček přijde menstruace dřív, tak 4-10 dní po odběru. Budoucím dárkyním doporučuju pročíst si informace a příběhy dárkyň dole na stránce zlínské reprodukční kliniky https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek. Budete moudřejší a snad vám to pomůže se rozhodnout, jestli do toho chcete jít.
co vím, tak to může dočasně trochu rozházet cyklus, ale jenom tak na dva cykly, pak se to vrátí do normálu
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může přinést nové příležitosti pro posílení vašich partnerských vztahů. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že komunikace s partnerem bude jasnější a plná nových vhledů. Single Berani by se měli mít na pozoru, protože kolem se může objevit... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.