Diskuse na téma Co používáte za skin care? Přírodní nebo dermokosmetika?

Zajímalo by mě, jaké produkty máte nejradši a co vám nejvíc pomáhá na pleť. Já pořád hledám tu správnou kombinaci – někdy mám pleť suchou, jindy zase trochu problematickou, a tak zkouším různé séra, krémy a čištění. Jak vypadá vaše rutina? Máte nějaké produkty, na které nedáte dopustit? A dáváte přednost přírodní kosmetice, nebo klidně sáhnete po dermokosmetice? Děkuji za tipy :)

VanesaKonec 03.04.2025

Ahoj rutinu vyloženě nemám, ale na Notinu najdeš spoustu produktů a vybereš si, co ti vyhovuje (jako já) - pročetla jsem recenze a doporučení a vybrala podle toho :) Takže za mě pokud chceš něco jemného, ale účinného, doporučuju CeraVe Hydratační krém, který posiluje kožní bariéru, nebo La Roche-Posay Toleriane – skvělé pro citlivou a problematickou pleť. A jestli chceš investovat do něčeho luxusnějšího, tak Estée Lauder Advanced Night Repair je sázka na jistotu.

TerezaHraz 03.04.2025

Ahoj, já používám přírodní kosmetiku - ajurvédskou a nebo vyloženě bio. Beru z eshopu, který je vyloženě zaměřený na bio kosmetiku. Co mám osvědčený, tak Arganový krém skrz výživu a vypnutí pleti. A pak doplňuji hydratační emulzí a růžovou vodou. Občas vyčistit pleť tonikem, záleží, jak moc se ti mastí.

MonikaKon 03.04.2025

Skvělá pleť začíná i zevnitř! Já si oblíbila kolagen, který pomáhá s pružností pleti a zpomaluje stárnutí. K tomu beru ještě elastin v kapslích, protože podporuje pevnost pokožky a pomáhá udržet hydrataci. Vidím rozdíl hlavně v tom, že je pleť hladší a více září.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:25
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:56
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat