Diskuse na téma Co používáte za skin care? Přírodní nebo dermokosmetika?

Zajímalo by mě, jaké produkty máte nejradši a co vám nejvíc pomáhá na pleť. Já pořád hledám tu správnou kombinaci – někdy mám pleť suchou, jindy zase trochu problematickou, a tak zkouším různé séra, krémy a čištění. Jak vypadá vaše rutina? Máte nějaké produkty, na které nedáte dopustit? A dáváte přednost přírodní kosmetice, nebo klidně sáhnete po dermokosmetice? Děkuji za tipy :)

Viktorka včera 10:47

Za mě lehké, ale účinné sérum je Hydro Xcell od Astrid. Dodá pleti hydrataci, rychle se vstřebává a nezanechává mastný film. Pomohlo mi se suchou pletí a zároveň neucpává póry. Používám ráno i večer pod krém a pleť je krásně svěží.

AnickaHer Viktorka dnes 10:59

Tuhle řadu taky používám - mám od nich krém, sérum, polštářky pod oči a odličovač a naprosto dostačující :D za normální cenu spoustu muziky

MonikaKon 03.04.2025

Skvělá pleť začíná i zevnitř! Já si oblíbila kolagen, který pomáhá s pružností pleti a zpomaluje stárnutí. K tomu beru ještě elastin v kapslích, protože podporuje pevnost pokožky a pomáhá udržet hydrataci. Vidím rozdíl hlavně v tom, že je pleť hladší a více září.

AnickaHer MonikaKon včera 10:46

Taky jsem zařadila Elastin ke kolagenu, plus teda hydratuju pleť i zvenku a za mě mám pleť uplně skvělou - pružná, vypadá zdravě, žádný pupínky a navíc ten elastin pomáhá i na ty mikro vrásky třeba kolem očí.

Viktorka MonikaKon včera 12:44

a odkud ten elastin máte? Kolagen máte taky nějákou značku nebo tam je to jedno? Koukala jsem, že mořský kolagen je na pleť asi lepší, máte zkušenost?

AnickaHer MonikaKon dnes 10:58

elastin beru tady: https://shop.n-medical.cz/home/692-elastin-n-medical-60-tobolek.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwna6_BhCbARIsALId2Z0IDKa0m4ejZWSYZmBzRA5AW_NcVc1KNoEZ2bkUo4DfRpCob5hmDp8aAoyIEALw_wcB stačí jedna kapsle ráno a je vystaráno. Kolageny střídám, takže tam ti vyloženě asi neporadím, protože jsem zatím nemeěla problém se žádným, spíš jsem střídala například prášek a kapsle. A ano mořský kolagen je na pleť víc doporučený, takeže bych se podívala po něm :)

TerezaHraz 03.04.2025

Ahoj, já používám přírodní kosmetiku - ajurvédskou a nebo vyloženě bio. Beru z eshopu, který je vyloženě zaměřený na bio kosmetiku. Co mám osvědčený, tak Arganový krém skrz výživu a vypnutí pleti. A pak doplňuji hydratační emulzí a růžovou vodou. Občas vyčistit pleť tonikem, záleží, jak moc se ti mastí.

KaterinaHoled TerezaHraz včera 10:22

A na jakým eshopu nakupuješ? Chtěla bych nějáký s velkým výběrem, kde můžu udělat jeden velký nákup a dál to neřešit

TerezaHraz TerezaHraz včera 12:53

beru na alpiku, za mě mají teda výběr dostačující a vždycky najdu, co to potřebuju nebo hledám. Kategorií tam mají hodně, takže pokryješ jak pleť, tak i vlasy, tělo atd :D

KaterinaHoled TerezaHraz dnes 9:40

Koukla jsem a výběr fakt vypadá skvěle, mají tam toho hodně, co by se mi líbilo. Asi tam udělám větší nákup, ať to mám jedním vrzem vyřešené. Díky :)

VanesaKonec 03.04.2025

Ahoj rutinu vyloženě nemám, ale na Notinu najdeš spoustu produktů a vybereš si, co ti vyhovuje (jako já) - pročetla jsem recenze a doporučení a vybrala podle toho :) Takže za mě pokud chceš něco jemného, ale účinného, doporučuju CeraVe Hydratační krém, který posiluje kožní bariéru, nebo La Roche-Posay Toleriane – skvělé pro citlivou a problematickou pleť. A jestli chceš investovat do něčeho luxusnějšího, tak Estée Lauder Advanced Night Repair je sázka na jistotu.

LucieKan VanesaKonec včera 10:15

Jo odsud beru taky kosmetiku a u La Roche-Posaay jsem ještě nešáhla vedle. Mají tam velký výběr a doručení je hned, takže všechnu kosmetiku i pro děti objednávám tam.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat