Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Přemýšlím o tom, že bych zkusila guaranu místo kávy, protože kávu tolik nezvládám. Má opravdu guarana ten energizující účinek, o kterém se mluví? Ráda bych slyšela vaše zkušenosti, jestli vám opravdu pomohla s únavou nebo koncentrací. Stojí za to ji vyzkoušet
Ahoj! 😊 Pokud káva není pro tebe, guarana určitě stojí za vyzkoušení. Má energizující účinek, který je pozvolnější a dlouhodobější než u kávy, takže tě „nakopne“, ale bez náhlého poklesu energie. Mně osobně pomohla s únavou i koncentrací, hlavně při delší práci nebo učení. Kupovala jsem ji na Kratomworldu a jsem spokojená, určitě doporučuju.
Díky moc za doporučení. A kterou tam bereš. Dívala jsem, že na tom Kratomwordu té guarany mají na výběr víc druhů, třeba i kapsle.
Já beru právě tyhle kapsle https://kratomworld.cz/products/kapsle-guarana Přijdou mi super praktické, nemusím nic odměřovat ani míchat. Stačí si je vzít, když potřebuji trochu nakopnout, a fungují spolehlivě. 😊 Pokud ti vyhovuje jednoduchost, určitě je doporučuju, jsem s nimi fakt spokojená.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden se pro vás, Berani, nese ve znamení nových začátků. Budete cítit silnou potřebu začít něco nového nebo se pustit do projektů, které jste dlouho odkládali. Energie Marsu vás povede k činorodosti, takže se nebojte pustit do akce. Jen pozor na unáhlen&aa... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.