Diskuse na téma Příruční zavazadlo do letadla

18. 10. 2024 Tichavka Prosím o radu

Ahojte skupino, poprvé teď poletím na víkend za kamoškou a budu mít jen příruční zavazadlo. Máte někdo zkušenosti z letiště, řeší velikost? Popřípadě jaká velikost je oukej a co už ne.

Sandriskaa 20.10.2024

Ahoj! Příruční zavazadlo by neměl být problém, pokud dodržíš rozměry, které mají aerolinky uvedené. Většinou se pohybují kolem 55x40x20 cm, ale pro jistotu si to zkontroluj podle své letenky. Z vlastní zkušenosti vím, že se na velikost někdy koukají, hlavně když je let plný.

diana27 Sandriskaa 28.10.2024

Na letišti to někdy kontrolují, hlavně nízkonákladové aerolinky. Obvykle si stačí pohlídat rozměry podle aerolinky, kterou letíš. Já mám kufr, který přesně splňuje podmínky a koupila jsem ho na Nejkufry. Mají tam kufry a tašky přímo na příruční zavazadla, což je super, protože nemusíš řešit, jestli tě pustí na palubu.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:16
200 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat