Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojte skupino, poprvé teď poletím na víkend za kamoškou a budu mít jen příruční zavazadlo. Máte někdo zkušenosti z letiště, řeší velikost? Popřípadě jaká velikost je oukej a co už ne.
Ahoj! Příruční zavazadlo by neměl být problém, pokud dodržíš rozměry, které mají aerolinky uvedené. Většinou se pohybují kolem 55x40x20 cm, ale pro jistotu si to zkontroluj podle své letenky. Z vlastní zkušenosti vím, že se na velikost někdy koukají, hlavně když je let plný.
Na letišti to někdy kontrolují, hlavně nízkonákladové aerolinky. Obvykle si stačí pohlídat rozměry podle aerolinky, kterou letíš. Já mám kufr, který přesně splňuje podmínky a koupila jsem ho na Nejkufry. Mají tam kufry a tašky přímo na příruční zavazadla, což je super, protože nemusíš řešit, jestli tě pustí na palubu.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.