Diskuse na téma Darování vajíček

Ahoj všem, uvažuji o darování vajíček a ráda bych se zeptala na pár věcí. Kam byste mi doporučily zajít? Jak dlouho celý proces trvá a jak náročné (případně bolestivé) to je? A taky, jak jste vybíraly kliniku? Na co bych si měla dát při výběru pozor? Díky moc za rady a zkušenosti!

Lubka 25.08.2024

Ahoj, pokud jde o výběr kliniky, doporučuji zaměřit se na renomované reprodukční kliniky, které mají zkušenosti s darováním vajíček. Já jsem byla na https://www.ivf-zlin.cz/ a nemohla jsem si vybrat lépe :) Celý proces darování vajíček obvykle trvá přibližně 4-6 týdnů. Začíná se lékařskou prohlídkou a vyšetřením, které ověří, zda jsi vhodná kandidátka. Následuje hormonální stimulace vaječníků, která trvá asi 10-14 dní. Během této doby se provádějí pravidelné kontroly ultrazvukem a odběry krve, aby se monitoroval správný vývoj :) Po stimulaci se provede odběr vajíček, což je menší chirurgický zákrok prováděný většinou v celkové anestezii a trvá asi 20-30 minut :) Stačí takto? :) Kdyby cokoli, klidně se ptej :)

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:16
199 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat