Diskuse na téma Erekční kroužek zkušenosti

17. 08. 2024 Tichavka Prostě sex

Dobrý večer. Zkoušela některá z vás s partnerem takové ty škrticí erekční kroužky? Jaká je vaše zkušenost?

Tichavka 21.08.2024

Děkuju za opovědi holky. No hlavně nám šlo o delší erekci. Myslíte, že jsou lepší teda nějaké tabletky?

Sandriskaa Tichavka 23.08.2024

No to je hodně individuální. Stačí, zda chceš jen delší výdrž, nebo spíš řešit nějakou dysfunkci.

Tichavka Tichavka 24.08.2024

Právě spíš jde o to, že partnerovi to tam dole prostě někdy nefunguje. Nevím čím to je. Je to asi tak posledního půl roku. Možná stres, nevím. Mohla by si mi něco doporučit?

Sandriskaa Tichavka 25.08.2024

Můj chlap si objednává ze supererekce toto https://supererekce.cz/11-runner-gel-5-kusu.html Používáme ho v posteli už roky, nástup je hodně ryhlý, funguje fakt spolehlivě :)

Sandriskaa 20.08.2024

Ahoj, no předpokládám, že primárně ti jde primárně o zlepšení erekce u partnera. Z mé vlastní zkušenosti, jsou lepší cesty. Škrticí kroužky nejsou dle mého to pravé ořechové :)

diana27 19.08.2024

Zdravím, no my jsme to vyzkoušeli jen jednou a spojená jsem nebyla já ani partner. Nevím no, možná jsme to špatně používali...

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:19
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:11
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat