Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer. Zkoušela některá z vás s partnerem takové ty škrticí erekční kroužky? Jaká je vaše zkušenost?
Děkuju za opovědi holky. No hlavně nám šlo o delší erekci. Myslíte, že jsou lepší teda nějaké tabletky?
No to je hodně individuální. Stačí, zda chceš jen delší výdrž, nebo spíš řešit nějakou dysfunkci.
Právě spíš jde o to, že partnerovi to tam dole prostě někdy nefunguje. Nevím čím to je. Je to asi tak posledního půl roku. Možná stres, nevím. Mohla by si mi něco doporučit?
Můj chlap si objednává ze supererekce toto https://supererekce.cz/11-runner-gel-5-kusu.html Používáme ho v posteli už roky, nástup je hodně ryhlý, funguje fakt spolehlivě :)
Ahoj, no předpokládám, že primárně ti jde primárně o zlepšení erekce u partnera. Z mé vlastní zkušenosti, jsou lepší cesty. Škrticí kroužky nejsou dle mého to pravé ořechové :)
Zdravím, no my jsme to vyzkoušeli jen jednou a spojená jsem nebyla já ani partner. Nevím no, možná jsme to špatně používali...
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.