Diskuse na téma Parfémy a kosmetika levně

Zdravím, potřebovala bych doporučení nejlépe na nějaký eshop se značkovými parfémy a kosmetikou za lepší ceny. S kosmetikou z drogerky prostě nikdy nejsem stoprocentně spokojená, a to jak s dekorativkou, tak s přípravky na péči o pleť. Šla jsem se podívat do pár parfumerií, kde mají i tu kosmetiku, ale ty ceny...škoda mluvit. Vím, že když chci kvalitu, tak si musím připlatit, ale ušetřit nějakou korunku, pokud by to bylo možné, by se hodilo :-)

Vlaďka 25.07.2024

Ahoj, já nakupuji parfémy, kosmetiku a doplňky stravy přes notino. Mají tam všechny světové a kvalitní značky a pořídíš je tam levněji, než kdekoli jinde. Často mají i různé slevové akce, takže se dá kolikrát ušetřit ještě víc. Taky mi vyhovuje, že si tam můžu všechno v klidu prohlídnout, přečíst si recenze a pak si vybrat. Teď jsem zjistila, že mají i aplikaci, nevím, jestli je to nějaká novinka, nebo jen já na to přišla až teď :-D a v té appce se pak dají využít další slevové akce navíc. Taky tam je taková funkce, že si třeba můžeš vyzkoušet rtěnku nebo stíny - přes kameru to ten produkt zobrazí na tobě a vidíš, jak by to přibližně vypadalo, což je taky super.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat