Diskuse na téma Parfémy a kosmetika levně

Zdravím, potřebovala bych doporučení nejlépe na nějaký eshop se značkovými parfémy a kosmetikou za lepší ceny. S kosmetikou z drogerky prostě nikdy nejsem stoprocentně spokojená, a to jak s dekorativkou, tak s přípravky na péči o pleť. Šla jsem se podívat do pár parfumerií, kde mají i tu kosmetiku, ale ty ceny...škoda mluvit. Vím, že když chci kvalitu, tak si musím připlatit, ale ušetřit nějakou korunku, pokud by to bylo možné, by se hodilo :-)

Avatar
Avatar
Vlaďka 25.07.2024

Ahoj, já nakupuji parfémy, kosmetiku a doplňky stravy přes notino. Mají tam všechny světové a kvalitní značky a pořídíš je tam levněji, než kdekoli jinde. Často mají i různé slevové akce, takže se dá kolikrát ušetřit ještě víc. Taky mi vyhovuje, že si tam můžu všechno v klidu prohlídnout, přečíst si recenze a pak si vybrat. Teď jsem zjistila, že mají i aplikaci, nevím, jestli je to nějaká novinka, nebo jen já na to přišla až teď :-D a v té appce se pak dají využít další slevové akce navíc. Taky tam je taková funkce, že si třeba můžeš vyzkoušet rtěnku nebo stíny - přes kameru to ten produkt zobrazí na tobě a vidíš, jak by to přibližně vypadalo, což je taky super.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 42 roku 2024 přináší pro Berany zajímavé výzvy a příležitosti. Vaše energie a nadšení budou na vrcholu, což vám pomůže dosáhnout osobních i pracovních cílů.V práci můžete očekávat nové projekty nebo nab&iacut... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat