Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Maminky z Prahy - co dělat, když mi malou nevzali do státní školky? Stalo se Vám to taky? Jak to řešíte?
Moc děkuji za komentář a doporučení na jazykovou školku. Procházela jsem různé diskuze na internetu a maminky tuto školku moc chválí! Určitě je kontaktuju a zjistím, jestli mi malou vezmou :)
Maminky, já doporučím soukromou školku Trojská labuť na Praze 8. Mají tam na výběr anglickou školku nebo česko-anglickou. Mě dcerka chodí do česko-anglické a je to super - děti komunikují v obou jazycích při běžných činnostech, což je v dnešní době fakt velká výhoda. Navíc mají krásné prostředí, paní učitelky se dětem hodně věnují a nabízí taky hodně kroužků pro děti.
S dovolením si počkám na doporučení, jsme na tom bohužel stejně a v práci na mě nepočkají další rok.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.