Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Máte někdo na posteli zábranu aby s vámi mohlo miminko spát? Můžete prosím sdílet zkušenosti? Moc se mi líbí zábrany na Monkey mum tak kdyby se našel někdo, kdo má od nich budu ráda :)
Ano, tady máte odkaz na zábranu, kterou konkrétně mám www.monkeymum.com/p/zabrana-na-postel-monkey-mum-economy-200-svetle-seda
Moc děkuji za doporučení, mají skvělé recenze, takže bych zábranu objednala u nich. Napíšete prosím ještě jakou konkrétně tu zábranu máte?
Holky já zábrany od Monkey Mum mám a jsou opravdu skvělé. Mají kvalitní zpracování, jsou prodyšné, stabilní a hlavně se v noci konečně pořádně vyspíme, protože se nebojíme, že malý spadne.
Dobrý večer, taky mě to zajímá - zrovna zábrany k posteli taky sháním, tak snad někdo napíše zkušenosti :) Budu moc ráda :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.