Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
ahoj trpim akne a chtela bych se s vami poradit, jestli by jste mi prosim doporucili nejakou masku a peeling proti akne. neco vhodneho co mate vyzkouseneho :) ja uz jsem toho zkusila opravdu hodne i dermatolozka co mi predepsala mi pomohlo jen na chvili (zlepsilo se to) a pak zase zpatky na nulu. diky moc
Ráda bych řešila akné spíše nějakou přírodní kosmetikou, máte s nějakou dobrou zkušenost?
Já používám Bioaroma kosmetiku. Neobsahuje chemické ani konzervační látky... Na akné mám doma od této značky krém proti akné s tea tree, bergamotem a geránií
No a pomáhá vám to?
Mě rozhodně. Nemám ani pupínek co si ten krém natírám, za mě super
Já používám na akné sadu od la roche-posay a s tím jsem teda spokojená moc. Pupínky to vysuší a postupně se hezky hojí a mizí. Je to sice ještě na dlouho, protože toho mám na obličeji hodně, ale konečně jsem našla něco, po čem vidím nějaký výsledek.
Dobrý den, syn má pořád horší a horší akne, už se nemůže ani pořádně oholit, aby si vše nerozřezal, nevíte co s tím?
Kolik je mu let ? Jestli je už dospělý, tak by mohl podstoupit karbonový laserový peeling. Výsledek je po něm vidět velice brzy, tak to zkuste zvážit.
není to Jolano něco jako ten holywood peeling ?
Je to přesně ono :) nedochází tam k takovému narušení pokožky jako u chemického peelingu a má mnohem větší efekt
Ono už to že Amaryllis centrum funguje tolik let o něčem svědčí. Pečují o mě skoro dva roky a to je co říct, protože jsem člověk co rád zkouší nové věci a služby, ale od té doby co chodím sem, tak jsem jinde v salónu nebyla. Hlavně mají pořád nějaké nové typy ošetření takže si myslím že ani nemám důvod zkoušet jiné zařízení, protože tu najde člověk všechno
Máte zkušenost i s nějakým ošetřením pleti ? Konkrétně by mě zajímaly vrásky :)
Záleží jak moc velkou změnu chceš a jaké vrásky máš (jak hluboké apod) protože vím že ro nějak dělí, proto je nejlepší se objednat prvně na tu jejich konzultaci kde se dozvíš rozhodně víc. Ale určitě není špatné si dopředu tak nějak projít co by si chtěla www.amarylliscentrum.cz/zakroky-a-technologie/problematicke-oblasti-vase-potize/tvar-krk-dekolt/vrasky
A jak dlouho se čeká na termín ?
Na termín čekám cca těch 7-10 dní záleží jak moc mají plno a chodím pokaždé k někomu jinému, protože chodím na různé druhy ošetření :) každopádně se mi nestalo, že bych byla nespokojená, mají tam opravdu vstřícný a moc šikovný personál.
Můžu vědět ke komu konkrétnímu v Amaryllis centur chodíš ?
Já to řeším teď a na doporučení docházím do Amaryllis centra, kde se mi věnují. Chodím k moc milé slečně, která tomu moc dobře rozumí a od té doby co k ní chodím, tak se mi pleť zlepšuje.
Taky mám s akné problém .. navíc teď v létě se mi to vždycky zhorší, zarudne a je to vidět ještě tak dvakrát tolik než normálně :( nevíte jestli je lepší se objednat na kožní nebo zkusit nějaké kosmetické centrum, kde by mi mohli poradit ?
No v drogerce toho nikdy moc nesezenu, ale na notino.cz tam toho maji hodne, takze objednavam od tamtud.
A co s kosmetiky tedy nakupuje? Drogerka nebo eshop?
Davam ted v posledni dobe prednost prirodni kosmetice
Me tam vyhovuje jejich vyber, at se to tyce vlasu ci pleti, super
Tam se mi taky zamlouva nakupovat, slevy a casto na neco akce :)
Teda me se hodne zhorsi v lete, z toho poceni a tak ale kosmetika mi nato jeste zabira, ale nakupuji ji na internetu.
To ja take, na notino maji velky vyber, nakupuji tak z kosmetiky takrka vsechno.
a zkoušela jste pripravky od pevonie? me dceri pomohla a to hodne
nemáte za co, hlavně aby jste byla spokojená :)
taky s nimi mám dobrou zkušenost, a vyplatí se tam objednat
holky, dík moc za tipy, určitě se na to mrknu *15*
já objednávám z nuspring už celkem dlouho a jsem od nich spokojená snad se vším :)
já si kosmetiku objednávám přes nuspring.cz, zrovna na vlasy mám kosmetiku od havlíkovi apotheky, ale mají tam výběr kvalitní kosmetiky, tak třeba něco vyberete ;)
objednávám si veškerou kosmetiku přes internet z nuspring.cz, mají tam obrovskou nabídku kvalitní kosmetiky :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
První týden roku 2025 přináší do vašeho milostného života čerstvou energii. Pokud jste ve vztahu, můžete očekávat zvýšenou komunikaci a nové společné závazky, které posílí vaše pouto. Nezadaní Berani mohou potkat někoho, ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.