Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
ahoj trpim akne a chtela bych se s vami poradit, jestli by jste mi prosim doporucili nejakou masku a peeling proti akne. neco vhodneho co mate vyzkouseneho :) ja uz jsem toho zkusila opravdu hodne i dermatolozka co mi predepsala mi pomohlo jen na chvili (zlepsilo se to) a pak zase zpatky na nulu. diky moc
Tak jsem si ji objednala a uvidíme zda to zabere!!!!
Já si myslím, že by to účinné určitě být mohlo, ale popravdě dávám raději přednost salonům, kde se o mě postarají. Ten salon Amarylis nemohu vůbec najít na internetu :(
Podle mě to chce zkusit, pokud máš opravdu velké problémy s akné, tak si myslím, že je to lepší než chodit ke kosmetičce ;)
myslíte si, že by tohle mohlo být účinné na akné? http://www.dixo.cz/razzy-3v1-ionty-ultrazvuk-fotony/
Ono opravdu se není čeho bát. Jako pokud máš velké problémy, tak bych se nebála a šla do toho a ani bych neváhala.
Právě přemýšlím už delší dobu, že na to půjdu, ale nemůžu se pořád odhodlat :)
Ne, nebolelo to skoro vůbec.
A bolel ten zákrok nějak?
www.pust.cz
Holky a vy si myslíte, že ty kosmetické přístoje jsou opravdu tak dobré a pomáhají?
Ahoj holky, prosím máte nějaké zkušenosti s dekorativní kosmetikou Lambré? Opravdu vydrží celý den? Díky za info
Ahoj, používám od Lambre oční stíny a jsem moc spokojená:-)
jj já od lambre objednávám i pleťovou kosmetiku a super
Tak to by mi osobně spíše vyhovoval ten pražský salon :-) právě mám hrozné problémy a nevím jak se jich už zbavit, žádné vodičky ani čistění pleti mi nepomáhá :-(
Zase popravdě na co by ti byly oba dva přístroje? Ten Razzy je asi lepší a taky na stejné věci ne?
Já jsem na tom byla tady - amaryllischeb.cz, ale mají i salon v Praze. Jinak jsem na to chodila jednou týdně a zabralo to.
A jak často jsi na to chodila a hlavně kde jsi na to chodila? A pomohlo ti to teda, jo? :-)
Já jak jsem říkala, tak mám Razzy 3 v 1 a je to taky dobré, ale byl dražší než ten Roller, ale přemýšlím, že bych si koupila i ten :))))
Osobně jsem měla hrozné problémy s akné, ale byla jsem několikrát na ošetření kalibrovaným pulsním světlem (CPL) přístrojem X-LASE a opravdu mi to pomohlo.
za ty peníze co je ten Derma roller se opravdu vyplatí, mi s akné pomohl, mám už doma další dvě hlavice a fakt doporučuju
Já ho tedy používám podle návodu. Což je asi dvakrát nebo třikrát do týdně. Máš různé světelné provedení a každé je trošku na něco jiného, takže si hlavně vyber to, jaké se ti bude nejvíce hodit. Popravdě jsem si ještě koupila přípravek proti akné. Ono tohle všechno máš, ale napsáno v návodu na použití.
Mohu se zeptat více na ten přístroj Led derma roller? Pomáhá to opravdu proti akné nebo si myslíte, že záleží i na pleti nebo i na tom jak často ho budete používat?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
První týden roku 2025 přináší do vašeho milostného života čerstvou energii. Pokud jste ve vztahu, můžete očekávat zvýšenou komunikaci a nové společné závazky, které posílí vaše pouto. Nezadaní Berani mohou potkat někoho, ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.