Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
ahoj trpim akne a chtela bych se s vami poradit, jestli by jste mi prosim doporucili nejakou masku a peeling proti akne. neco vhodneho co mate vyzkouseneho :) ja uz jsem toho zkusila opravdu hodne i dermatolozka co mi predepsala mi pomohlo jen na chvili (zlepsilo se to) a pak zase zpatky na nulu. diky moc
Ono opravdu se není čeho bát. Jako pokud máš velké problémy, tak bych se nebála a šla do toho a ani bych neváhala.
myslíte si, že by tohle mohlo být účinné na akné? http://www.dixo.cz/razzy-3v1-ionty-ultrazvuk-fotony/
Podle mě to chce zkusit, pokud máš opravdu velké problémy s akné, tak si myslím, že je to lepší než chodit ke kosmetičce ;)
Já si myslím, že by to účinné určitě být mohlo, ale popravdě dávám raději přednost salonům, kde se o mě postarají. Ten salon Amarylis nemohu vůbec najít na internetu :(
Tak jsem si ji objednala a uvidíme zda to zabere!!!!
Pokud zadáváš Amarylis, tak je to špatně, protože je to amaryllis.cz, tak vyzkoušej tohle, třeba ti to už půjde.
Jo, tak v tomhle byla ta chyba :) děkuji za opravdu :) jak tady píšete, tak jste už v něm byly jo? :)
Nemáš za co děkovat. Ano, už jsem tam byla.
Zensky, to co nato lepsi laser nebo chemicky peeling? Z obojiho mam trochu obavy
Já bych teda osobně raději doporučila nějaký ten kosmetický přístroj než laser nebo ch.peeling :)
Já třeba na ty přístroje moc nevěřila a myslela jsem si, že je to podvrch, ale popravdě mám ted trošku jiný názor, protože je opravdu fajn si vyčistit pokožku a opravdu zabírají :)
A jaký přístroj doma máš??? Já mám třeba galvanickou žehličku z dixo.cz a jsem s ní spokojená.
Denda:Zalezi jak moc hluboke to akne, respektive jizvy po akne mas. Pokud jsou hodne hluboke, urcite bych do toho sla, plet se ti tim uplne zmeny a nebude nic poznat
Akne me trapilo drive, ted se spise trapim se stale mastnou plet, jak tohle resite zensky?
Co si takhle zajit za odbornikem pro rychlejsi efekt nez se s nim trapit doma
Ja radeji preferuji prirodnejsi veci, takze kdyz si kupuji nejake krem,y koukam predevsim na slozeni
Poradte mi rposim dobrou kliniku kde by me tohohle trapeni zbavili
A kde presne ji chces? Ja jsem byla na jedne v Praze a byla jsem spokojena
No pokud ta klinika bude orpavdu dobra, nevadi mi ze bych jela do Prahy, das mi nejaky kontakt?
podle me akne vznika hlavne zivotnim stylem a celkovou dusevni pohodou. :) kosmetika taky hraje velkou roli-vyhledala bych nejaky eshop s prirodnimi produkty
Naprosto souhlasim, hlavne to jidlo hodne ovlivni plet.. Proto si delam vzdy na jare detoxikacni kury, at se po zime procistim-to jim vzdycky vic nez na jare a v lete. Jinak si dam zalezet i na vyberu kosmetiky, ted pouzivam pevonii a jsem moc spokojena
Reklama
21. 3. - 20. 4.
První týden roku 2025 přináší do vašeho milostného života čerstvou energii. Pokud jste ve vztahu, můžete očekávat zvýšenou komunikaci a nové společné závazky, které posílí vaše pouto. Nezadaní Berani mohou potkat někoho, ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.