Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
ahoj trpim akne a chtela bych se s vami poradit, jestli by jste mi prosim doporucili nejakou masku a peeling proti akne. neco vhodneho co mate vyzkouseneho :) ja uz jsem toho zkusila opravdu hodne i dermatolozka co mi predepsala mi pomohlo jen na chvili (zlepsilo se to) a pak zase zpatky na nulu. diky moc
Co přesně za konopnou kosmetiku myslíš? Zajímá mě jak voní a kde kupuješ?
Mam doma tohle https://www.alpik.cz/cbd-bioaktivni-serum-saloos-20ml/. Jemná vůně, nedráždí mi pleť jako jiný séra.
Potřebovala bych hydratační krém na problematickou pleť. Každý jaký jsem zkusila je buď nedostatečně hydratující a nebo mi ucpává póry…moc prosím o doporučení ty z vás, které taky mají takovou pleť…
Vím přesně o čem mluvíš, taky jsem to tak měla a objevila jsem kosmetiku Iuvenio a ta mi sedla perfektně. Obzvlášť výborný na tohle je jejich krém https://www.iuvenio.com/retouch/ přímo proti nedokonalostem a stárnutí, dělá zázraky ;)
To vypadá hodně dobře podle toho co tam čtu, líbí se mi, že vyhrál jako nejlepší noční krém v Bazaar. Objednávám ještě i se sérem crosslinked a čistícím gelem urban, jsem na to moc zvědavá, děkuju :-)
Mně moc vyhovuje živý kolagen na obličej od Nezestarni.cz. Je čistě přírodní a hloubkově vyživuje a zpevňuje pleť a zbavila jsem se díky němu jizviček po akné a vůbec neucpává póry, mají i další skvělou kosmetiku s živým kolagenem, doporučuju na to kouknout :)
Taky Iuvenio teď používám a konečně mi dala pleť do pořádku. Zkusila ji i moje mamka a už taky používá přípravky jenom od nich :)
Dostala jsem ji k Vánocům a je to za mě nejlepší kosmetika jakou jsem kdy měla, za tu chvíli co ji používám mám pleť konečně krásnou, sjednocenou, hladkou...paráda :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
První týden roku 2025 přináší do vašeho milostného života čerstvou energii. Pokud jste ve vztahu, můžete očekávat zvýšenou komunikaci a nové společné závazky, které posílí vaše pouto. Nezadaní Berani mohou potkat někoho, ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.