Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Máte někdo zkušenosti s umělýma řasama? Zajímalo by mě, jak to s nimi je, moc se mi to líbilo na známé a ráda bych si je pořídila :)
Ono asi záleží, jaké ty řasy jsou, jestli jsou kvalitní nebo ne :) Znám lidi, kterám to řasy zničilo úplně, jiným zase jen malinko, záleží na kvalitě a na nalepení :P
To má fantaska pravdu, já jsem taky viděla tak i tak :) Chceš si je kupovat a dělat sama? Nebo chceš jít do salónu? V tom bude asi trošku rozdíl :-/
Já mám právě kamarádku, která je umí lepit, takže si je jen koupím a zbytek udělá ona :) Jen nevím, kde je koupit, prolezla jsem už celý net a nic moc jsem nenašla :-/
A dívala si se třeba sem? http://www.clip-in-vlasy.eu/category/nalepovaci-rasy-k-prodlouzeni/39 já jsem z této stráky objednávala, takže můžu doporučit :P
Já už ani nevím, na které stránky jsem se dívala, ale tyto mi nejsou povědomé :) Mrknu na ně, díky :)
Všimly jste si, že na té stránce je i výkup vlasů? To je docela divné, nemyslíte? :D Já teda vím, že z něčeho ty příčesky musí být, ale stejně :D
To máš pravdu, docela byznys, dívej :D http://www.clip-in-vlasy.eu/vykup-vlasu
Já jsem se třeba potkala s kolegyní, která měla úplně dlouhatánské husté vlasy a chtěla je alespoň částěčně shodit, tak si říkala, že je prodá, ať z toho taky něco má :)))
Náhodou jste si na té stránce krom řas neobjednávaly ofinu, co? Zkoušela jsem procházet plno diskuzí a tato stránka byla zmiňovaná docela často…
Mně se líbí, že na té stránce dávají i jeden pramínek jakože zdarma, takže si můžu zkusit, co by mi třeba slušelo, nějaký jiný odstín nebo délka.
Ahoj, neobjednávala jsem tam ofinu, ale objednávala jsem tam řasy a ty byly ok, ani nebyly podle mě tak drahé, už působí na trhu 5 let, tak asi nějakou dobrou kvalitu mají, jinak by tak nevydrželi :)
Tak s umělými řasy teda zkušenost nemám
nejlepší jsou Ardell a lepidlo Duo, ještě od Mac mají být dobrý, ale ty jsem nezkoušela
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.