Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, jestli jste některá z Vás zažila manželovo povýšení? Ráda bych mu dala nějaký dárak, aby věděl, jak moc mě to těší a jak si toho vážím :)
Za mě můžu doporučit samuispa v Letňanech, byla jsem tam jak s manželem v privátním welness, tak jsem tam byla s kamarádkama na dámské jízde :) Pronajali jsem si to tam a dívali se z výřivky na tenis :-) takovy ten klasicky relax. Mají to tam příjemné a moc fajn. Tak můžeš zkusit.
Dámskou jízdu v privátním wellness? Tak to je hodně zajímavé, to jsem ještě neslyšela popravdě, ale proč ne, každá dámská jízda nemusí být nutně někde v hospodě nebo v klubu :-) Spíš by mě zajímalo jaké wellness toto umožnuje? Nebo má LCD?
Ahoj, jak jste na tom s thajskými masážemi? Vyhovují vám? Nikdy jsem na takové masáži nebyla, přemýšlím právě, že si tady v Praze nějaké najdu a zkusím to, ale zajímají mě vaše názory.
Já bych řekla, že nejdůležitější je mu to říct! Řekněte mu jak jste na něj pyšná, to určitě uslyší rád. A jestli chcete dárek, tak tak bych mu dala drahé hodinky. Pro muže na vysokém postu v práci se to dost hodí. Udělá to dojem. A gratuluji.
Zdravím, nevíte některá o dobré agentuře na zprostředkování adrenalinových zážitků? Ráda bych obdarovala tatínka k narozeninám, tak aby bylo z čeho vybírat. Děkuji za tipy.
Já jsem teď na vánoce kupovala zážitky od adrop. Sice jsem vybírala hlavně z relaxačních. http://www.adrop.cz/relaxace Ale mají tam i spoustu adrenalinových.
Děkuji za tip, určitě tam je z čeho vybírat.
Ah, koukám, že tam mají různé sekce a i dokonce auta. To by se líbilo mému synovi. Aspoň mám nápad na narozky. :-)
Zdravíčko, chtěla bych manželovi koupit nějaký kvalitní parfém v pěknym flakonu poradí někdo kde by se daly sehnat nějaký luxusnější kousky?
Vyzkoušejte parfums http://www.parfums.cz/parfemy-muzi/ mají některý docela pěkný lahvičky s parfémy,musíte hledat a dá se sehnat i za dobrou cenu
Já jsem manželovi i tatínkovi vybírala autové zážitky, které měly i úspěch. Mrkni tady. :) http://www.adrop.cz/auto-moto
Souhlasím, minule jsem tam kupovala jízdu hamrem. :-)
Zdravíčko, dívala jsem se na stránky parfums, je tam hodně velký výběr tak si myslím že bych si tu mohla vybrat. Mají i nějaké odběrné místo že bych nemusela platit za dopravu?
Odběrné místo mají v brně v oc letmo. Je to hned naproti zastávce hlavní nádraží takže paráda:))
Projíždím diskuzi a koukám, že tipy na dárky tujsou dobré. Asi půjdu donějakého parfémů plus zážitek. z adropu se dá určitě něco vybrat... :-)
Teď mají na parfums v akci třeba parfémy, já mám kosmetiky doma plnej šuplík, spoustu z toho je odtud.. od krémů, řasenek až po parfémy tak mám přehled
taky to tak letos vyřeším, zážitek a drobnost. :-)
Letos jsem bylla úplně bez nápadu, ale ten nápad se zážitky je super. :-D Pro mého muže teda spíš nějaký auto, než skok. :-)
takky bych to viděla na auto a asi nějaké luxusní. :-)
mně zase zaujala jízda tankem. Manžel se zajímá o historii a tak. :-)
dobrej nápad, to mi pripomnelo, že mi parfém dochází :-)
S dcerou zase premyslime ze mu koupime nejaky levny ojety auticko co by potreboval na pojezdy do prace, takovy darek by mohl byt dobra napad ne? Mate vyzkouseny nejaky osvedceny autoservis v okolí Brna?
Ahojky, mého manžela by zaručeně potěšilo soukromé welness, klidná atmosféra. Byli jsme už párkrát a maximální spokojenost. Přineslo nám to takové uvolnění, že jsme se pak krásně pomilovali. Manžel začal mít problémy s erekcí. Bere na to doplňky stravy.
Ahojky, slyšela jsem o doplňcích stravy na erekci. Hodně je zmiňovaný Erectan. Ještě aby ho manžel začal brát.
Ahoj holky, já jsem udělala manželovi radost k narozeninám novým nábytkem do kuchyně. Vybrala jsem ho sama a koupila přes net, tak ani netušil, co se na něj chystá. S dopravou nebyl problém a složil si ho sám.
Ahojky, já jsem manžela taky potěšila nábytkem. Líbila se mi na netu stránka Design Outlet, tak jsem zkusila i objednat přes internet a spokojenost. Jsou netradiční a originální.
Ahojky, to se přiznám by mě nenapadlo, koupit manželovi nábytek jako dárek. Zrovna mě napadá, že jsme spolu mluvili před časem o nové komodě do ložnice. Jistě by měl radost. Zkusím se podívat na net.
Já sem svému manželovi jako dárek k Valentýnu teď ušila polštář do tvaru srdce. Látku mám z látkyprovás.cz, pokud by měla některá podobný nápad moc doporučuji
Muj muz si dava darky vyhradne sam a vzdy si sam sobe trefi do noty, ted si poridil ojete auto do prace z aček a ja to mam bez namahy :-D
a je s nim spokojen? po tech ruznych nazorech co na acka slysim bych se bala tam neco koupit..*14*
muj bracha si z acek kupoval uz dve auta a vzdycky rika ze nechape kde se ty stiznosti a spatne zkusenosti berou, vzdy byl spokojena <3
ke všem dárkum mu kupuju kvalitní čokoládu Amali, mají hrozně moc příchutí a na Valentýna mají nádherně barevné makronky a bonbonieru s pralinkama ve tvaru srdíček.
Vypadá lákavě, za kolik ji mají? nenašla jsem cenu.
já jsem zase manželovi koupila novu komplexní sadu oblečení a doplňků na cyklistiku. Je to vášnivý cyklista a teď aspoň bude házet parádu. :-D
To ale musí vyjít na trochu větší peníze. Nebo kde by se dalo koupit sportovní oblečení, aby nám to nezruinovalo rodinný rozpočet? :-D
Ahojky, já jsem koupila manželovi darem k Valentýnovi lubrikační gel. Ten byl teda příjemně překvapen. Ocenil můj nápad a pak i já z toho měla užitek.
Ahojky, to je nápad! Přítel má mít narozeniny, tak bych mu mohla gel pořídit jako jeden z dárků.
Ahojte, prosím má některá zkušenost s kupováním dárků ve fitness potřebovách? Myslím tím konkrétně doplňky stravy pro sportovce. Chci udělat příteli radost na narozeniny, ale nevyznám se.
Určitě bude lepší v tomto případě poradit se ve specializovaném obchodě, kde umí poradit. Taky jsem si nechala radši poradit, než abych koupila něco špatně. Byla jsem ve fitness4you ve Zlíně, a trpělivě pomohli.
Do Zlína občas jezdím na služebky, tak tam zkusím kouknout, jak tam příště pojedu. Děkuji moc radu.
Nemáš zač. Pak dej vědět jak si pořídila a jak byl spokojený. :P
Tak jsem tam zajela tento týden. A personál skvěle a ochotně poradil. Pomohli mi vybrat nějaké proteiny a pak ještě vitamíny jsem přibrala http://www.fitness4u.cz/vitaminy-a-mineraly/134-reflex-nexgen-pro-90-kapsli.html Tak děkuji moc radu.
Jo v té prodejně ve Zlíně vždycky dobře poradí.
Pokud chce žena opravdu potěšit, musí zapřemýšlet, čím se muž zabývá ve chvílích volna. Jestli rád sportuje nebo je kutil? Manžel chodí rád do welness nebo na badminton, tak jsem mu tam koupila předplatné. Pak je také trochu kutil, tak jeden rok dostal od nás regály na nářadí. Vždy jsem se zavděčila, protože našla dárek, který ocení.
Ahoj co třeba nějakou dárkovou sadu? U nás už je to skoro taková tradice že vždy koupím kosmetickou taštičku jako dárek místo bonbošky a k tomu něco většího. Tady je mají za hubičku skoro https://www.ageo.cz/kategorie/panske-sady-1#f&page=1&pageSize=30&sort=countsales
Ahojky, děkuji za tip na ageo, docela koukám jakej tam je výběr kosmetiky:)
Co takhle mu nechat vyrýt přívěsěk na klíče nebo řetízek na ruku. Na jednu stranu datum povýčení a na druhou jeho jméno? tady to dělají pekně http://www.ryjemesperky.cz/ nechala sem synovi dělat něco podobného k promoci
Já sem si tam taky nechávala rýt dárek pro přítele k výročí. Mají pěkné ceny. Za řetízek jsem zaplatila 200 kč *5*
Ahoj taky mám odtam dárek, tady to srdíčko http://www.ryjemesperky.cz/zlate-privesky-privesky-s-rytim-fota-/privesek-zlate-srdce-male-pravidelne-vcetne-ryti-textu-nebo-fota-s-bez-retizku/
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může být pro Berany v oblasti lásky zajímavý a dynamický. Možná budete čelit nečekaným změnám nebo novým zážitkům ve vašem partnerském životě. Je důležité zůstat otevření a empatičtí vůči potřebám partnera. Pro... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.