Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, poradíte někdo nějaké účinné bylinky na lepší spánek? Co se Vám osvědčilo?
Zdravím, doporučím tento bylinný doplněk, který opravdu skvěle funguje www.topvet.cz/doplnky-stravy/bylinne-extrakty-tobolky/60996-sleepgreen
Holky, za jak dlouho Vám tyto bylinkové doplňky zabraly? Napíšete jak je užívat?
Stačí si dát 2 - 3 tobolky Sleepgreenu zhruba 30 minut před spaním a máte klid. Já spím krásně celou noc, nebudím se a navíc jde o bylinky, takže nemá žádné vedlejší účinky.
Já si kupuji ze stránek Solobeauty od firmy D-lab relaxace a vyrovnanost. Je to nejen na stres a úzkost, ale právě u zlepšuje spánek, posiluje imunitu. S tím jsem spokojená.
A je to taky přírodní? D- lab vůbec neznám, co to je za firmu? Jak dlouho to užíváš?
Je to přírodní francouzská nutriční kosmetika. Tyhle tobolky mají teda kompletně super složení https://www.solobeauty.cz/relaxace-a-vyrovnanost--d-lab-complexe-lacher-prise-/ a můžou to i těhotné a kojící, což je fajn. :) Já beru 2x ráno a teď druhý měsíc a je to poznat. Cítím se víc v klidu a spánek mám konečně vcelku celistvý.
Super, děkuji za odkaz. Musela jsem si teda vyhledat část toho složení, ale ty houby tam jsou super. O těch jsem už taky hodně četla jak jsou prospěšné. Prošla jsem to a objednala jsem i něžnou ženskost, na to jsem také zvědavá. Tak snad to pomůže.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.