Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, poradíte - jak podpořit růst vlasů? Mám pocit, že mi vlasy nerostou a budu ráda za rady a doporučení.
Zdravím, já používám na doporučení šampon Hair booster od Tomas Arsov cca 2-3x týdně a vlasy mi fakt rostou rychle, tak jsem ráda. Navíc mám i lepší kvalitu vlasů, nepoletují, neelektrizují, jsou pevnější a lesklejší.
Moc děkuji za komentář, napíšete ještě, kde šampon od Tomas Arsov kupujete? Určitě bych ho chtěla vyzkoušet, na internetu má dobré recenze.
Tady najdete všechny jejich produkty https://shop.tomasarsov.cz/
Taky tento šampon od Tomas Arsov vyzkouším, na značku čtu samé dobré recenze :)
Já bych je nezatěžovala hlavně barvami, doplnila bych vitamíny, zařadila nějakou přírodní kosmetiku a upravovat vlasy tepelně na nízké stupně, mám žehličku od Freylish, dá se nastavit, tudíž neničí vlasy.
Mám od nich šampon a kondicionér a jsou perfektní, skvěle hydratují vlasy, lepší než předražený brand :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.