Diskuse na téma Dárek pro babičku

26. 02. 2013 Magdis Prosím o radu

dobrá den všem :-) řešíme doma menší problém, babička bude slavit 80 narozeniny a jak je již tradiční tak v takové věku lidi už nic nechtějí, když jsem se jí několikrát ptala tak mě řekla hlavně zdraví a nic jiného...vím že má pravdu ale přeci jen ji chceme potěšit nějakým hezkým dárkem, protože si ho určitě zaslouží ale vůbec jsme nepřišli na to co by to mohlo pro tak starého člověka, který všechno má a nic nechce, být? *1*

Andrea 20.12.2023

Spokojená jsem moc, mají často akci, dopravu zdarma nebo dárek k nákupu. Což jinde skoro nevidím.

Denisa 21.12.2023

Opravdu, dárky zdarma? Nebo doprava? Na takové věci nejsem moc zvyklá v obchodech.

Janina95 25.02.2024

Co třeba nějaký krásný designový set konvice a hrníčku na čaj? :)

Pata 31.05.2024

Já když nemám nápady tak zajdu do obchodů a počkám až mi něco padne do oka :) mám moje oblíbené nákupní centrum, kde vždycky vyberu :)

anastaziaa Pata 10.06.2024

To se teda rovnou připojím s prosbou za sdílení nej obchodních domů v Praze..jsme tady krátce a budu ráda za osobní doporučení od vás co to tady už dobře znáte :-)

Alizee Pata 21.06.2024

V galerii Harfa mají moc hezké věci, ráda tam chodím. Koukněte na jejich stránky na obchody, akce atd. https://www.galerieharfa.cz/

MajdaaD 22.07.2024

co nějaké doplnky stravy třeba na imunitu ? my bereme od venira, tam jsou opravdu kvalitní věci:)

Kamila 19.08.2024

Jojo, babičky jsou oříšek :D Já ji vždycky něco nakonec vyberu, ale taky vždycky přidám nějakou drobnost, kterou má ráda :) Hodně chodím do mandlarna.cz v Praze :) Mají spoustu lahodných mandlových specialit, které by babičce mohly udělat radost. Může to být hezký doplněk k hlavnímu dárku nebo jako milá pozornost k něčemu většímu :)

Zuzana 01.12.2024

Dobrý večer, poradíte prosím dobrý kolagen pro rodiče a prarodiče jako dárek? Nejlépe kvalitní, účinný a pokud bude v dárkové krabičce, jen dobře :)

Adéla Zuzana 04.12.2024

Já doporučím Colafit - zkoušela jsem vícero značek, ale Colafit funguje nejlíp. My ho užíváme celá rodina - můj manžel, rodiče i babičky, takže je vyzkoušený a funguje i na starší ročníky. Navíc je v malých měkkých kostičkách, takže se dobře polyká. Mrkněte, mají ho na lekarnasenimed.cz.

Sandriskaa 06.12.2024

Babičce jsem letos nechala udělat naší fotku na skleněnou desku, dělají to tady https://www.impresi.cz/sklenena-deska a vypadá to moc hezky :) mohla jsem tam nechat napsat jakýkoliv text, takže jsem tam dala věnování, myslím, že se jí takový osobní dárek bude líbit nejvíc :)

Stáňa 07.12.2024

Zdravím, to mě vždycky zajímalo, jestli ty kolageny fungují. Hodně na ně čtu dobré recenze, tak je asi čas ho vyzkoušet na sobě :)

Radka 11.12.2024

Já mám velmi dobrou zkušenost s Colafitem. Užívám ho už přes rok kvůli bolestem kloubů a musím říct, že mi opravdu pomohl. Před užíváním mě často bolela kolena a kyčle, zejména po větší fyzické zátěž, ale teď mám klid. Pozitivní účinky vidím i na kvalitě vlasů, nehtů a taky pokožce celkově. Navíc ho teď koupíte v dárkovém balení a můžete ho dát rodině pod stromeček, jako to udělám já www.lekarnasenimed.cz/kolagen-na-klouby-1/colafit-120-30-kosticek-navic

Mnada 11.12.2024

Moc hezké dárečky se dají vybrat na eshopu Darkoviny.cz objednala jsem tam letos pro babičku moc hezký dárkový balíček a i další hezké dárky :)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:17
61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat