Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Herec a režisér Ondřej Sokol je nejen talentovaný umělec, ale také novodobý idol žen. Zeptejte se oblíbeného herce na cokoliv chcete! Ambasador značky Twix vám rád odpoví na vaše otázky v pondělí 18. února 2013 od 18 do 19 hodin! Své dotazy můžete pokládat již nyní!
Ahoj Ondro. Podle čeho si vybíráš na kterej dotaz odpovíš? :-p Nebo to stihneš všechno?
Nestíhám skoro nic, protože mám za chvíli záskok ve své hře Glengarry Glen Ross v Činoheráku a jsem naprosto hysterickej... Takže vybírám otázky chaoticky, a odpovídám z cesty, protože stále myslím jen na ten výbuch, co mě večer čeká...
Proč výbuch??? Když máš zaskakovat, tak to určitě umíš
ady...!
Dobrý den. Četla jsem, že jste vegetarián. Je to pravda?
Ano. A také jsem přeplaval kanál La Manche, mám český rekord v trojskoku a mám rád socany.
Ondro těšíš se na Večírek ?
Těším se na Večírek hodně. Dneska jsme měli poprvé na jevišti scénu, a i ten autobus, co jsme si tam vymysleli, i ten rodinný domek, který se tak zvláštně otáčí a pohybuje, to mě hrozně bavilo...
Jak je možné finančně podpořit film Krásno, můžu si v něm také zahrát i menší roli? Budou se vyhlašovat castingy? Děkuji a přeji hodně úspěchů
Ano, všechno bude možné. Sledujte FB.
Dobrý den. Vaříte a děláte nějaké domácí práce nebo na to máte lidi?
Dělám domácí práce, a mám spíš dva menší lidi na dělání bordelu, ale poslední dobou se začínají strašně o mě starat. Včera, i když byli nemocní, tak uklidili, než jsem se vrátil z lékárny. Což mě naprosto dojalo.
Kde všude bude Partička na vzduchu ???
Nejlepší je podívat se na www.partickanavzduchu.cz Tam by všechny informace, které už jsou jasné, měly být. Mě se na to neptejte, já jsem v tomhle ohledu hříčka přírody, já nevím, co mám na programu zítra...
V Ořechově, Rožnově, Hradci Králové, Olomouci, Boskovicích – těch míst je celkem 13. Já je v hlavě nemám. Všechny najdeš na www.partickanavzduchu.cz
Ondro, co posloucháš? A co poslouchají ostatní z Partičky?
Já poslouchám country, Michal lidovky, Ríša je zarytý folkař-kotlíkář a Igor miluje dechovku.
Zajímalo by mě, co si o sobě doopravdy myslíte... Jestli se považujete za geniální idol žen :-)
Dobrý den. Kolik máte přátel a patří k nim i kolegové z Partičky? Stýkáte se i mimo jeviště? Díky.
Známých mám hodně, přátel méně, ale jsem za ně vděčný a určitě k nim patří kluci z Partičky.
Kterou hudební skupinu posloucháte nejradši?
Kdyby jste se mohl znovu narodit, ktere historicke obdobi byste si vybral?
Tak čo, Ondro, dáme si Párty? :)))
Dobrý den. Máte i jiné nabídky na reklamu? Jinak Twix super.
Ahoj, přijedete někdy do okolí Karlových Varů? Rád bych se na vás taky někdy podíval naživo :D :D :D :D
Mám, ale pečlivě si vybírám.
Dobrý den, moc Vás obdivuji a jsem ráda, že účinkujete v Partiče. Co Vás na Partičce nejvíce baví? A máte už nějaké bližší informace o Konopišti? Děkuji a pěkný večer..
O Konopišti vím zatím toto: bude 27.7. a vše ostatní začneme chystat hned po premiéře Večírku.
Ahoj Ondro, kde budete letos kromě Konopiště vystupovat v rámci Partičky na vzduchu? :-D
Těch míst je hodně. Všechna najdeš na www.partickanavzduchu.cz
Kde berete inspiraci? Čtete hodně?
Do Karlových Varů se chystáme v rámci akce Partička na vzduchu Tour 2013 20. června do letního kina.
Ahoj Ondro. Kolik umíš jazyků a z jakýho jazyka překládáš? Já vůbec nevěděla, že i překládáš. Jinak jsi super!! Nejlepší herec. Doufám, že dostaneš nějakou cenu.
Překládám z angličtiny a moc mě to baví, jen na to nemám dost času.
Ahoj. Pilný student nebo flákač?
Hádej? Jednoznačně pilnej flákač.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.