Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Herec a režisér Ondřej Sokol je nejen talentovaný umělec, ale také novodobý idol žen. Zeptejte se oblíbeného herce na cokoliv chcete! Ambasador značky Twix vám rád odpoví na vaše otázky v pondělí 18. února 2013 od 18 do 19 hodin! Své dotazy můžete pokládat již nyní!
Dobrý den Pane Sokole. Nebudete v budoucnu s připravovat do televize nějaký pořad na způsob TELE TELE? Děkuji za odpověd :)
Zatím to v plánu nemám, protože nevím, co dřív, takže se musím věnovat věcem, které jsem slíbil a které mám rozdělané.
Dobrý den, Ondřeji. zajímalo by mě, kdo dělal scénář k filmu Krásno? Nebo i to je vaše práce? Přeji mnoho úspěchů.
Scénář filmu jsem psal se svým kamarádem Martinem Fingerem, je to jeho osobní příběh. Já i Martin budeme ve filmu zároveň hrát.
Nemáte nějaký vzkaz pro Miloše?
Máš rád Seznamku??
Nebo Párty?
Dobrý večer, která hra z Partičky Vás nejvíc baví, A co máte radši divadlo nebo televizi? Děkuji za odpověď.
A sou fuc ;*(
dobrý den ondro miluju vás a máte to i na facebooku <3 prosím odepiště *3* děkuji
asi nemate moc času co? ;*( :-O:-O
Ahoj Ondro, bola som na slovenskej premiére filmu Vybíjená. Vás by asi zabilo keby ste tam prišiel že? Ked už vás obsadili do nejakého filmu tak by bolo slušné prísť na všetky premiéry! Podľa mojich informácií (čo som zistila) ste sklamal veľa slovenských fanúšikov a fanúšičiek!
A tebe by nezabilo, kdyby si pochopila že Ondra nemá čas pořád někam jezdit. Každý den točí minimálně 8 hodin. Tak se pak nediv že nemá čas na Slováky.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.