Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobré odpoledne ženy brňačky, mohly byste mi prosím doporučit nějakou dobrou optiku? Poprvé v životě mám problémy s očima a nejspíš se nevyhnu brýlím - nevím ale kam jít. Děkuji za vaše rady :-)
Zdravím, nějaká dobrá optika v Pardubicích? Jsem z Duban a asi bych potřebovala vyšetření zraku, nikdy jsem v žádné optice nebyla, takže ani nevím kam se obrátit a jak to chodí.
Určitě je vícero optik, kde vám změří zrak a rovnou si můžete zakoupit i brýlky podle Vašich představ. :) Za sebe mohu doporučit optiku Doktorklain. :) Personál je vždy velmi příjemný a ochotný. :) Mnoho typů obrouček, na místě si vše vyzkoušíte a se vším Vám pomohou. :) Sama mám antireflexní skla i kvůli řízení a jsem s nimi velmi spokojená.
Moc děkuji Marko, hned jsem se objednala a už mám po vyšetření, to byla rychlovka, objednala jsem se hned na další den, se vším mi pomohli a poradily a vybrali jsme i moc pěkné brýle. :)
Mají tam skvělej servis. Já jsem tam moc spokojená vždycky. Nedávno jsem brala tyhle obroučky https://eshop.doktorklain.cz/katalog/damske-bryle-n-roche-10010513003, takový super na léto. :)
Souhlasím. Navštěvuji doktorklain.cz, kde vyřídím všechno, změří mi zrak, nikdy nečekám, vyberu skla - posledně jsem brala antireflexy, na které mají dobré ohlasy, obrouček mají dostatečný výběr za rozumnou cenu. Můžu jedině doporučit.
ahoj, já jsem si objednávala optikdodomu.cz a jsem s nimi moc spokojená, všele doporučuji
díky moc za tipy, moc jste mi pomohly holky :)
Ahoj, zkoušel jste někdo optika, který zajde až k vám domů? Mám tři děti tak se mi nechce je tahat do optiky :-/
Ahoj, já jsem stohle taky řešila kvůli dětem, objednávala jsme si tuhle službu a byla jsem spokojená
Podstoupila jsem laserovou operaci asi před měsícem a naprosto v pořádku. Cca od 12ti jsem nosila čočky a teď už nemusím nic řešit. Na klinice byli příjemní a moje otázky mi zodpověděli, takže můžu jen doporučit-geminy.cz jsem si vybrala taky poté co jsem přečetla mnoho recentzí a diskuzí
Nevěděli jsem co bychom mohli dát dědovi k narozeninám. Nakonec přišel sám, že by si přál operaci očí aby nemusel pořád nosit tak silné brýle jako doteď. Trochu jsme se informovali a vybrali jsme kliniku Gemini- vybrali jsme ji i proto, že u této kliniky je doživotní záruka, kdyby se zrak opět zhoršil. Děda už brýle nepotřebuje a zatim mu to drži tak uvidime :)
Tak než zákrok podstoupíš jdeš na vyšetření a podle toho probíráš možnosti s doktorem, takže se běž nechat vyšetřit a uvidiš co bude :)
Ahoj já jsem se rozhodla pro operaci laserem, ze 4 dioptrii je najednou nula. Žádné problemy ani komplikace nebyli, doktor (byla jsem v Gemini v Brně) mi vše vysvětlil takže i zákrok proběhl v naprostem klidu :) Osoboně mužu řict že bych do toho šla znovu :)
Ahoj na operaci jsem byla, operovali mi obě oči a dnes vidim zase jako zase jako dřiv. Spousta lidi se bojí že to je nebezpečné, nemyslim si ale určitě tu rizika byt mohou a pevně věřim že na lepších klinikach se toto s pacienty probírá. I semnou doktor po vyšetřeni probral jaké mame možnosti, takže je jen potřeba vybrat pořádnou kliniku!
Pro operaci jsem se rozhodla v roce 2006,z 5,5 dioptrií jsem měla jedno oko "na nule" a druhé 0,25. Operace proběhla bez problémů,již druhý den jsem krásně viděla. Dneska po 9 letech mam dioptrie pořád na nule takže super :)
Já jsem absolvovala operaci očí v klinice Gemini a jsem nadšená. Perfektní přístup, druhý den jsem šla do práce a konečně můžu normálně sportovat. Brýle mě neskutečně omezovaly. Podstoupila jsem metodu Laserem Crystal line - tehdy to měli v akci za 15 tis / oko, takže maximální spokojenost. Ale co vím, nějaké akce mají poměrně často.
Dobrý den já mam pozitivní zkušenost s Brněnskou pobočkou očni kliniky Gemini. Už je to 2 roky co jsem po zákroku a musim to zaklepat ale zrak mam perfetkní a brýle už víc nepotřebuju…
Zdravím pro operaci mužu doporučit kliniku Gemini, kromě toho že na stránkách mají vše srozumitelně vysvětleno, i přistup samotných sestřiček a doktoru byl perfektní. Pan doktor celou dobu řikal co a jak bude dělat a musim řict že jak jsem se bal tak mě dokazal naprosto uklidnit a opraci zdarně vykonal. Na moje brýle se už 5 let jen práši :)) gemini.cz
Ahoj, chtěl bych názory od lidí, kteří podstoupili laserovou operaci očí. Ano či ne? Zbavili jste se natrvalo brýlí? Ve kterém zařízení operace proběhla? Jaká byla cena?Já mám 34 let, 4 dioptrie na obou očích, zrak se již 10 let nezhoršuje. O operaci už dlouho přemýšlím a váhám. Co poradíte?
Tak já jsem už 2 týdny po operaci byl schopen i řidit auto, ale myslím že doba rekonvalescence je hodně individuální….
Rozhodně ne, vidiš jen na jedno oko a je lepší když tě někdo vyzvedne. Už si to moc nepamatuju ale myslim že to bylo podminkou, nebo mi to bylo alespon durazně doporučeno!
A je to podmínka? Nezvladnu to i sama?
No máš rozmazane viděni, takže to je maximalně vhodne….
Po laserové operaci si vás musi někdo vyzvednout a je důležité se co nejrychleji dostat domů, a zkusit usnout. Po nějaké době od operace začínají se muže dostavit pocit mírné bolesti nebo řezání či pálení podobné pocitu přítomnosti cizího tělíska v oku. Pooperační bolesti značně sníží ochranný gel, který je do očí aplikován společně s léčebnými kapkami. Potíže nejsou nebezpečné a není zapotřebí se kvůli nim znepokojovat. Po 24-48 hodinách se rohovka většinou zahojí a bolesti odezní. Běžně se stává že se dostaví otok víčka s mírným zarudnutím.
Jak probíha rekonvalescence?
Nene je to rychlovka a pooperační neduhy odezni docela rychle. Já jsem posera co se doktoru týče, takže strach a nervozita u mě proběhly ale když mi dělali druhy oko tak už to bylo uplně v klidečku.
Bratranec mi doporučil kliniku oftal v Brně. Chtěla bych jít někdy po novém roce, protože budu mít dovolenou. Jak to tady čtu, tak ten zákror nebude tak hrozný.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.