Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Chtěla bych udělat menší anketu, s jakými přípravky proti vráskám jste spokojené? :-) já nedám dopustit na Lasocare Smaragd, dostala jsem ho na Vánoce a i když jsem nevěřila, že mi ještě něco pomůže, byla jsem mile překvapena. Ale zajímaly by mě ještě i jiné, pro mě neobjevené, přípravky :-)
ja vsechny kosmeticke zakroky a tak resila na perfect clinic v praze :) skveli doktori a perfektne odvedena prace k nepoznani :)
Tak tohle nase mamina resila u pani Páralové na klinice v Praze a byla moc spokojena. Kdyby jste chteli dam vam na ni kontakt
Ale ano take jsem o tom premyslela, jen nemam v okoli nekoho kdo by s tim mel zkusenosti a nekoho dobreho mi doporucil
Tak to chce nejakeho odbornika aby vam s tim pomohl, o tom jste nepremyslela?
Moc ne prave a chci mit uz konecne rychly vysledek, coz u kremu moc nedocilim
A kremy ti nezabiraji ze premyslis uz o tomhle zakroku?
Děkuji za vysvětlení, právě bych chtěla jít nebo spíše si i přeji jít na zákrok, který mi odstraní vrásky, ale pořád váhám a trošku se toho i bojím
Ano az pote, je lepsi to predem s nekam probrat co se tim zabyva každý den a vi o cem mluvi
Chtěla jsem si to sama doma trošku projít a popřemýšlet. Poté jsem postoupila zákrok a ještě mi poradili jak se doma sama starat o pleť.
Nela Nel: Vazne ti zabral? Jak dlouho si ho pouzivala? Chci zkusit neco noveho, ty kremy z drogerek jsou na nic
A teprvé poté jsi šla na nějaký ten zákrok?
Jak jsem tam byla, tak první jsme se domluvili a konzultovala jsem své problémy s odoborníky. Oni mi navrhli to nejlepší řešení k řešení mého problému.
Holky nebo ženy jak jste byly v tom amaryllis.cz, tak jak tam postupovali?
Já jsem koupila mamce ošetření vrásek rázovou vlnou a ty výsledky byly úžasné.
Na vrasky jsem si ted poridila tuhle emulzi na vrasky od znacky bioapta a jsem s ni spokojena
A co presne to je za proceduru? Nikdy ji na vrasky zadny kremy nezabraly nebo je vubec nezkousela?
Naší mamce jsme k 50tinam objednali proceduru u pani Páralové, ma kliniku v Praze, jde tam v listopadu tak jsem na ni zvedava jak to mamina zvladne
Ale to amaryllis je podle mě dobré ve více směrech, mají velkou nabídku služeb, taky super personál, nebo aspoň ten co jsem tam byla já byl super.
Ten mezotherm je opravdu dobrý přístoj a ani jsem nevěděla, že ho mají v tom Amaryllis centru.
Já si třeba myslím, jak to tady čtu, že by ti mohl pomoct ten přístoj mezotherm, ale je pravda, že by se to chtělo asi poptat osobně :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.