Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj ženy prosímvás odkud si kupujete plavky na léto? Každej rok si beru u nás ty nejlevnější co najdu, ale taky se mi každej rok sejde barva a přijde mi že už tak dobře ani nedrží na zadku ani nahoře:D Tak si říkám že bych si letos připlatila za nějaký kvalitnější... Celkem se mi líbí plavky co mají tady ale nemám zkušenost tak aby mi vydržely https://cs.dragonflybrand.com/kolekce/plavky
Ahojky hele nevím jak plavky ale já si tu objednávám sportovní podprsenky a s těma su moc spokojená. Je mi v nich příjemně a drží mi prsa jak potřebuju
Ahoj no ty podprsenky vypadají taky moc hezky. Objednala jsem si ty plavky Grace top v červený barvě a taky moc hezky drží
Ahoj holky mám z dragonfly legíny a tílko. Objednala jsem si na pilates a sem taky spokojená
Hedviko potí se do toho tílka dobře? Sháním nějaký dobrý na pilates
Ahoj potí se mi do něj skvěle. Nenasakuje potem tak se v tom cítím pohodlně
Tak jsem objednala, těsím se až vyzkouším. Hlavně aby mi dobře pasovala velikost
Holky já jsem po plavkách objednala ještě kratásky a legíny a co se velikosti týká tak mi všechno sedí dobře. A jak píše Hedvika obojí je fakt pohodlný, nikde mě nic neškrtí ani netáhne
Ženy tak dneska mi přišly legíny a top OnFire dragonfly a pecka!
Hedviko a pohodlný? Já váhám nad tou krajkovou kolekcí jejich že bych si něco objednala
Dobrý večer, moc pohodlný. Teď před Vánoci jsem tu objednala i dárky:)
Co jste tu objednávala za dárky? Já se teda dost bojím někomu kupovat oblečení. Ale vzala jsem tu ségře dárkový poukaz
Jojo to chce mít v merku velikost já tu brala dceři a u té vím míry a znám její vkus takže můžu s klidem vzít i oblečení, ale kdybych nevěděla určitě sáhnu taky po tom poukazu, mají je moc hezky udělané
Tak jak se dceři líbilo oblečení dragonfly? Ségra byla z poukazu nadšená, dozvěděla jsem se že dokonce má od této značky několik kousků.
Dobrý den, líbilo a moc :-) Já sama jsem si tu ještě teď po svátkách objednala nějaký oblečení
Hedviko mám odtud pár sportovních podprsenek, jsou bezvadný, pohodlný, moc dobře se nosí
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.