Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Chtěla bych se zeptat, jaké přípravky používáte na suchý tip pleti? Vždycky jsem měla plet normální ne-li mastnou a ted běhěm půl roku obrat o 180 a plet mám úplně vysušenou, asi stárnu nebo co :(
Určitě bych ti doporučila řadu Xcell od Astrid, která je skvělá na suchou pleť. Mají v ní produkty, které hydratují, regenerují a zpevňují pleť, což je ideální, pokud ti pleť vysychá. Kromě toho obsahuje aktivní složky, které pomáhají s obnovou pleti a zpomalují známky stárnutí.
Já osobně jsem si zamilovala jejich HYDRO X∙CELL Hydratační a zklidňující krém bez parfemace. Mám citlivou pleť, která hodně trpí na suchost, a tento krém je naprosto ideální. Hydratuje, zklidňuje a pleť je po něm nádherně jemná a vyživená. Nejvíc mi vyhovuje, že neobsahuje parfemaci. Taky se rychle vstřebává a nezanechává mastný film, což je super!
Mohla byste napsat, kde kosmetiku kupujete? Kde bych mohla mrknout na jejich produkty a objednat je?
Tady máte odkaz na e-shop, kde nakupuju moc ráda www.milujubio.cz/urtekram Mají velký výběr, rychlé dodání a super ceny.
Dobrý večer, máte prosím někdo zkušenost s čistě přírodní kosmetikou? Je mi 40 let a nějak nesnesu klasickou kosmetiku z drogérie. Asi čím jsem starší, tak je pleť háklivější.
Měla jsem to podobně, čím jsem byla starší, tím víc mi seděly čistě přírodní kosmetika a jinou už ani nekupuju ani nezkouším. Doporučím produkty od Puaree, mají výborné složení a opravdu kvalitní a účinnou kosmetiku.
Zdravím, skvělá je kosmetika Urtekram - mají produkty jak na vlasy, tak na tělo a taky na pleť. Objednávám od nich veškeré produkty, co používám a skvěle mi sedí!
Mně na suchou pleť hodně pomohlo oční sérum Pomněnkové oči od Dienikolai z Biodynamické kosmetiky - https://www.biodynamickakosmetika.cz/pletova-sera-dienikolai/4-ocni-serum-pomnenkove-oci-9120069970159.html. I když je určené hlavně na oční okolí, krásně hydratuje a vyživuje pleť, takže ho používám i na jiné suché části obličeje. Je přírodní a šetrné, což je ideální, když pleť začíná být víc suchá. Pokud máš suchou pleť, doporučuji zkusit jejich produkty, určitě ti pomohou :) Oni mají i poznávací sadu, kdybys chtěla zkusit, co ti sedne :)
Zuzana - Zdravím, moc děkuji za doporučení na tuto přírodní kosmetiku! Všude na ni čtu skvělé recenze, takže ji vyzkouším :) Navíc se mi líbí složení a s kódem: BLACKFRIDAY25 mají slevu na zboží 25%.
Dobrý večer, jsem na tom bohužel stejně. Už jsem i přemýšlela, jestli mi nevadí chemické přísady v kosmetice a chtěla bych zkusit čistě přírodní a šetrnou kosmetiku. Poradíte dobrou značku? Je mi 35 let a mám i trochu vrásky.
Ahoj, já jsem toho zkusila opravdu hodně a došla jsem na to, že je potřeba krom kvalitní kosmetiky pleť vyživovat i zevnitř :) Já mám skvělou zkušenost s Elastin N-Medical Forte. Je to přírodní doplněk stravy, který podporuje elasticitu pokožky a pomáhá proti vráskám. No a jinak, co se týká kosmetiky, tak za mě určitě značky zaměřené na přírodní složení, jako jsou produkty s kyselinou hyaluronovou :)
Výborná je čistě přírodní kosmetika Puaree, doporučím ji vyzkoušet. Má účinné produkty na vrásky a navíc je pleť po jejich kosmetice zářivější a vypadá mladistvěji. Doporučím si u nich objednat vzorečky, aspoň uvidíte, co Vám bude vyhovovat. Navíc doporučím tento krásný balíček jako dáreček na Vánoce www.puaree.cz/vanoce-2/vanocni-balicek-pletove-kosmetiky-magnolia
Hele, pokud bys to chtěla řešit úplně od základu a trochu víc tě zajímá zdravý životní styl všeobecně. zkus se podívat tady na tyhle stránky https://chromozoom.cz/dna-testy/,. Dělají DNA testy. Já díky nim odhalila spoustu nedostatků, které byly zodpovědné za moje zdravotní problémy. Třeba by to pomohlo i tobě.
Taky jsem o nich slyšela. Hlavně, že teď nabízí i analýzu mikrobiomu. Nad tím docela vážně uvažuju, protože mám občas problém s trávením, tak bych ráda věděla, kde je problém a jestli to můžu nějak ovlivnit.
Za mě CeraVe Moisturizers. Hezky hydratuje, narazila jsem na něj náhodou na Notinu a objednala si ho, teď na něj nedám dopustit.
Zkusila bych se zaměřit na slow produkty s opravdu kvalitním složením. Podle mě potřebujete pleť spíš uklidnit a pak se můžete věnovat péči dál. Doporučuju jakejkoli hydratační krém od Bylinka jinak. Je to jinej level kosmetiky už.
Dobrý den, dívala jsem se teď na tu stránku a netušila jsem, že něco takového vůběc existuje. Velké překvapení pro mě. Zkusím něco vzít, protože mě to zajímá.
Já používám kosmetiku Iuvenio, moc doporučuju i těm z vás, kdo mají citlivou nebo problematickou pleť.
Iuvenio je super. Mám od nich fresh, peeling, krém moon a sérum crosslinked a teď jsem zkusila jejich peptidovou kúru pro01 a neuvěřitelný jak rychle mi pleť sjednotila, zpevnila a vyhladila :)
Ty jo o ní jsem nikdy neslyšela. Já jsem nejvíc spokojená s Uriage. Mám od nich krém, sérum, make up s UV apod., takže se ta pleť docela hydratuje. Za mě vší spokojenost. Kupuju to na Notinu.
A kde kupujete? Já jsem na tuto značku nikde v dm nenarazila.
Co vím, tak ji seženeš buď v lékárně nebo třeba i na Notinu.
Já jsem začala používat kosmetiku od Arsova. Používala jsem i kosmetiku na vlasy a s tou jsem byla spokojená, tak jsem vyzkoušela i tu pleťovou a zatím spokojenost.
Prosim tě a on má co za pleťovou kosmetiku? O tom ani nevím.
Má tuhle nově https://shop.tomasarsov.cz/komplexni-starostlivost-o-plet/, to je teda celá sada, ale můžeš si koupit vše zvlášť. Já mám sérum, tonikum, krém a čistící pěnu. Ráno a večer vyčistím pleť, pak dám tonikum, na to sérum a krém. Pleť mám hezkou, hebkou. Měla jsem i nějaké přírodní krémy, ale po těch jsem teda měla pleť stále suchou.
Mám toto a vyhovuje nejvíc, nevysušuje mě vůbec, https://www.notino.cz/planthe/hyaluronove-serum-pletove-serum-s-omlazujicim-ucinkem/
Ahoj, jak často nanášíš a vidíš výsledky? Měla jsem kyselinu, vypínala pleť, používala jsem jen 2× týdně
Souhlas, mám ten stejný a je perfektní. Zabral už po pár dnech. Konečně se mi pleť neloupe.
karinka: já dávám každý den, nevidím důvod proč dávat míň. Výsledky jsem viděla po 2-3 použití. Vypla krásně pleť.
Tak já jsem to sérum objednala a musím říct, že je fakt skvělý, používám ho denně. Mamka se už ptala, co používám, že mám takovou rozzářenější pleť :D
Ahoj, mám hodně citlivou suchou pleť, často se mi tvoří šupinky, používá někdo prosím přírodní krém nebo nějaké sérum s přírodním složením?
Používám tento krém i pod makeup jako podkladovou bázi. Obsahuje měsíček lékařský a slunečnicový olej pěkně ti tu pleť zmastí :) https://www.notino.cz/weleda/skin-food-lehky-hydratacni-krem-pro-suchou-pokozku/?at=lgHwPAoMCPHWwK8GEP68pckBEAEaJDY1ZjJhZmY4LTAwMDAtMjkwOS04MDk0LTA4OWUwODIyOGE0YyokQjg1RjABIfBUNzFBRC03RTMyLUM2ODItMDhEQTJBQ0M1NzNGMiSN96ciuJmhIsbL8xeOvp0Vo4CXIsLwnhXUsp0VtreMLZD3pyI6DmRlZmF1bHRfc2VhcmNoSAFoAQ
Pod make-up jsem krémy nezkoušela, nemastí se vám pak obličej? I když je pravda, že bez podkladu nedám ani ránu. Zkusím
Zkusila jsem ten krém a jsem nadšená, je fakt skvělej, hezky mi zvláčnil pokožku. Děkuji
Já jsem objevila živý kolagen od Nezestarni.cz a moc ho doporučuju. Dokonale hydratuje a vyživuje pleť do hloubky, krásně mi ji zpevnila a dokonce mi zmizely i jizvičky po akné :-)
Skvělá je česká kosmetika https://www.iuvenio.com/ mám díky ní pleť tak hezkou jako nikdy. Objednala jsem od nich dárkové balení i mamce pod stromeček :-)
Koupila jsem si teď na doporučení sadu od Tomáše Arsova. Náhodou jsem ho potakal když byl u nás v Rossmannu. Prvně jsem ani nevěděla kdo to je. No ale zastavila jsem se u jeho pultíku a poradil mi právě krém, sérum a ještě jsem si vzala odličovací olej. Zatím jsem teda překvapená a velmi spokojená.
Já tedy vím kdo to je, ale nevěděla jsem že jezdí po drogériich. To je ale určitě moc fajn, když ti takto někdo poradí. A všechno je tedy jen na tu hydrataci? Zajímalo by mě složení těch věcí.
Můžeš se na to podívat tady https://shop.tomasarsov.cz/plet/ a nebo najdeš produkty právě v tom Rossmannu. Tam jsem si je i zakoupila. Já mám hydratační krém ( výtažek z cibulky bledule, kolagen, niacinamid..), sérum s retinalem a ten čistící olej, ten se pak mění po kontaktu s vodou na emulzi krémovou. Zatím vše ok a moc hezky to působí i na pleti.
Super díky za odkaz, podívám se ráda. Teď v zimě je potřeba dávat pleti to nejlepší a uvažuji už nějakou dobu že bych vyzkoušela něco jiného. Sérum s retinalem mě zaujalo, to se teď hodně řeší.
Za sebe doporučuju kosmetiku https://www.iuvenio.com/ je to česká veganská kosmetika a je až neuvěřitelně účinná :-)
Suchou pleť mám asi od dvaceti. I když hodně piju, vyživuju a snažím se hydratovat co nejvíc to jde. Ani se už moc nemaluju, make up vynechávám úplně a všechny báze a tyhle věci taky. Už asi dva, tři roky si maluju pouze oči. Stejně i když pleť nezatěžuju se mi šupinkuje. Chtěla bych i nějaký čistící gel, pěnu něco co by mě nevysušilo jak kvítko na sahaře. Po většině mě pleť plně a je to ještě horší.
No ono totiž i když na výrobek uvedou že je na suchou pleť tak tě polovina proste vysuší+ ještě hodně děla á voda, samozřejmě že tvrdá voda bude fungovat úplně stejně. Zkoušela jsi něco i třeba ze stránek MilujuBio? Oni mají vesměs přírodní bio kosmetiku. Mě sedla od Utrekramu. Tak třeba i zkusit tuhle?
No přesně, ale umývat si obličej v balené vodě fakt jako nebudu. :D Vodu tvrdší máme, ano le když si opláchnu obličej tak strašné to není. :( Utrekram jsem nezkoušela, ale už jsem o něm někde taky četla. Takže po něm je ta pleť lepší?
Hele za mě je dobrá ta pěna https://www.milujubio.cz/urtefram-cistici-pena-bez-parfemace-150-ml-bio, ta je i na citlivou pokožku a nepřijde mi že bych měla obličej napnutý, jako z ostatních. Super je jejích hydratační maska tu ti taky můžu doporučit a krémy mají taky hezky hydratující. :) Mě se ta pokožka teda zlepšila. :)
Já mám suchou pleť a hodně krémů mi nesedí, protože mi buď nestačí výživou a nebo mě po nich svědí pleť. Můžete poradit něco hydratačního a na vrásky co má šetrné složení?
Taky si kupuju všechnu kosmetiku na Notinu, mají největší výběr a nej ceny. Moc mi teď vyhovujou věci od Vichy ;)
Ahoj, mohla bys mi hodit odkaz na nějaký krém, který máš vyzkoušený? Ráda bych něco taky objednala, ale chtěla bych nějakou radu, abych nekoupila špatně. Děkuju moc.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.