Diskuse na téma XLS Medical

02. 05. 2012 Liana222 Hubnutí

Milé dámy, chtěla bych poprosit o radu. Ráda bych vyzkoušela přípravek na hubnutí XLS Medical...máte s ním některá zkušenosti?? Děkuji za odpověď.

Martinka 16.05.2012

Zkus šetrný přípravek XLS Medical a uvidíš že ti pomůže jako mě. Zhubla jsem 3 kg za 1,5 měsíce, cítím se dobře, nemá žádné vedlejší účinky a opravdu pomáhá.

Lenka 14.05.2012

Beru XLS Medical Vázání kalorií z tuků s vitamíny 3tbl. denně, za tu dobu mám dole 2,5kg, ale hlavně nemám tendence vyplenit ledničku a jako milovníka sladkého a všeho mlsání okolo mě ani nic moc neláká. Také se mi upravilo vyprazdňování, s čímž bojuji prakticky od puberty. Podporuje imunitu díky řadě vitamínů, srovnává trávení a vyprazdňování, mírní hlad a chuť, stabilizuje váhu při běžném stravovacím režimu. Tento pozitivní efekt se dostavuje po 1 měsíci užívání, je tedy třeba dlouhodobější užívání.

Pavla 11.05.2012

Já se také snažím zhubnout. Ze začátku mi to vůbec nešlo, ale teď jsem si kromě pravidelného cvičení, sestavila zdravější jídelníček a užívám rovněž XLS Medical. Kila už jdou dolů trochu rychleji, což mi hodně zvedlo sebevědomí a odhodlání to ještě nevzdávat.

Liana 10.05.2012

Dobrý den, s XLS Medical Vázání kalorií z tuků s vitamíny jsem byla velmi spokojená a překvapená, že už po týdnu užívání 3 x denně, jsem na sobě pocítila změnu a příval potřebné energie a upravení zažívání a jím co mi chutná a nemusím se extra omezovat v jídle. Před týdnem jsem dobrala druhé balení a po dobu užívání moje chutě se upravily, nemusím sladké a úbytek na váze je 3 kg, ale hlavně se mi zformovala postava - ztratily se špíčky, objem stehen se zmenšil, kalhoty mi jsou volnější, je to perfektní.

Miša 04.05.2012

Zdravím, přípravek XLS Medical Vázání kalorií z tuků s vitamíny je výborný, cítím se skvěle, po 2 měsích mám 3 kg dole a je velice dobré, že tento produkt nemá negativní vedlejší účinky. Určitě tento produkt ráda doporučím.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

21 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:51
289 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:48
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat