Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Při jaké m sportu je největší záběr na tělo a nejvíc se spaluje?
Tak na tohle já třeba nekoukám, jde mi spíš o to, aby mě to bavilo.
Přesně tak, je potřeba, aby tě to i bavilo ;) pak ten efekt bude větší když se do toho nebudeš muset nutit, protože je to dlouhodobě neudržitelné. Jinak hodně velký záběr je třeba na veslovacím trenažeru, tam maká celé tělo ;).
A je spolehlivé takové stroje objednávat přes internet? U nás žádnou prodejnu nemáme, takže bych pro něj musela někam do Prahy.
Nejznámější je rozhodně fitham. Nakupovala jsem u nich celkem dvakrát a poskytují perfektní servis a výběr za mě mají rozhodně největší.
Chtěla bych začít chodit na nějaké skupinové lekce, kde je to v Brně nejlepší?
Tak to se přidám k otázce, ráda bych začala a nevím kam zajít aby to stálo za to tak sdílejte zkušenosti :)
Já chodím v Brně na power yogu do Zone4you, zkus si je najít mají spooustu lekcí, skvělý fitko, wellness atd. a teď k ročnímu členství i měsíc zadarmo takže se určitě vyplatí teďka začít. Já tam chodím moc ráda :-)
To působí parádně, děkuju za doporučení, zajdu si to tam prohlídnout když to nabízej.
Mně teď hodně začalo bavit běhat, hodně mě motivují chytré hodinky (dostala jsem takové super Carneo) a baví mě to sledovat a počítat si to :)
Já jezdím celý život na kole, ale poslední rok už nemůžu tolik namáhat záda, tak jsem si pořídila elektrokolo z els-moto. I tak je to makačka, když chci, ale jinak pohodička :) Škoda, že jsem to nevěděla dřív :D
Ahoj, jee, tak to bych chtěla taky mít celoživotně nějaký koníček nebo sport. Hledám teď v čem se vyžít. Ale kolo mě láká dost. Mohla bych ho využít do práce každý den, mám to 20 minut.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.